Produsen Mesin Profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Katup
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Siji Profesional Mesin Profesional Mesin Grosir kanthi rega apik - 1D; siji, penak, kargo logistik& Simpenan siap sing cukup

Katup katup


1D Auto parts co., Ltd. Produsen Khusus Mesin Profesional




Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk
Fungsi katup tanggung jawab khusus kanggo input hawa menyang mesin lan mbuwang gas exhaust sawise campuran. Ing babagan struktur mesin, dipérang dadi intake valve lan katup sing exhaust. Fungsi katup intake yaiku nggambar udhara menyang mesin lan ngobong bahan bakar; Fungsi katup exhaust yaiku gegayuhan lan nyiram gas sampah.
Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Katup
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk



Fitur Produk
        
Part.1
Komposisi katup
Katup kasebut dumadi saka kepala lan batang katup. Suhu kepala katup sing dhuwur banget (intake valve 570 ~ 670k, exhaust katup 1050 ~ 1200k), lan uga dadi tekanan gas, lan intersia komponen transmisi. Kahanan lubrication lan pendinginan kasebut miskin, sing mbutuhake katup kasebut kudu duwe kekuatan, kaku, resistensi panas lan nyandhang resistensi. Baja wesi (Chromium baja, baja kromium Nikel) umume digunakake kanggo valve inet, lan aloi tahan panas (silikon kromium baja) digunakake kanggo katup chromium) digunakake kanggo katup chromium. Kadhangkala, supaya bisa nylametake aloi tahan panas, sirah katup kanthi eku digawe saka aloi sing tahan panas lan rod kasebut digawe saka baja kromium, banjur loro dilas bebarengan.
Part.2
Bahan manufaktur katup
Bahan katup ing China biasane dipérang dadi 40cr9si2, 4Cr9si2, 4CR10SI2mo, 21-4n lan 23-7n. 5Cronsi2, 4Cr9si3, 21-2n, 21-12N, 23-7n lan XB wis digunakake kanthi jumlah akeh model sing diimpor. Aloi Aloi Nikel Tinggi uga wis ditrapake ing kathahan exhaust mesin diesel beban dhuwur.
      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadeg ing taun 2012, We 1d Auto parts co., Ltd. yaiku organisasi utama sing melu pabrik lan dagang macem-macem macem-macem alangan kayata piston, plug, lenga, lenga, leren, lan sapiturute , layzhou; Klien terkenal. Kita nyedhiyakake produk kasebut ing sawetara spesifikasi kanthi tarif terjangkau kanggo klien kita. Produk iki dijupuk saka sawetara vendor industri sing dipercaya, sing ngasilake produk kasebut minangka standar kualitas sing ditetepake industri.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us