Pabrik bearing con sing digoreni

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Main Bearing
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Siji Grosir Pabrik Bearing Con Bearing Con kanthi rega apik - 1D; siji, 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 piston PCS, 200.000 pcs ring piston

Con bantalan

1D Auto parts co., Ltd. Pabrik Bearing Con paling apik



Pambuka Produk

Nihan gedhung yaiku bagean kontak antarane bantalan geser lan jurnal. Bentuk kasebut minangka permukaan silinder berbentuk buncis jubin, sing lancar banget. Umume digawe saka bahan tahan sing tahan kayata tembaga lan antriasi. Ing kasus khusus, bisa digawe saka plastik kayu utawa teknik.


Ana rong jinis cangkang sing nggawa: integral lan pamisah. Kerang bearing integral biasane diarani lengen klambi. Grumbulan integral integral bisa dipérang dadi rong jinis: tanpa alur minyak lan alur alur. Grumbulan lan Jurnal Diangkat Clearance Fit lan umume ora muter nganggo batang.

Parameter Produk

Jeneng merek

1d

Papan asale

Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Main Bearing

Moq

1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam

Tanggal Pengiriman

5-7 dina
Rincian Produk
Fitur Produk
        
Part.1
Karakteristik gerakan geser bantalan
Nalika geser bantalan kerja, film minyak sing tipis dibutuhake ing antarane grumbulan lan batang puteran kanggo lubrication. Yen pelumas kasebut miskin, bakal ana gesekan langsung ing antarane grumbulan bear lan garan puteran, lan gesekan bakal ngasilake suhu sing dhuwur banget. Sanajan semak bearing digawe saka bahan wesi campuran suhu sing dhuwur, suhu sing dhuwur digawe kanthi gesekan langsung isih cukup diobong. Bush beared uga bisa diobong amarga beban sing berlebihan, suhu sing dhuwur, reged ing viskositas minyak lenga utawa pelumas. Bantalan geser rusak sawise ngobong jubin.
Part.2
Bahan saka grumbulan

Bahan saka grumbulan beared ditondoi kanthi koefisi gesekan cilik, kekuatan lemes sing cukup, apik mlaku ing kinerja lan resistensi karat sing apik. Bahan-bahan biji umum kalebu wesi alloy (babbitt), alloy tembaga, metallurgy bubuk, wesi cast abu-abu lan wesi tahan tahan.


Bahan-bahan saka grumbulan sing ora dilumumake utamane kalebu polimer, grafit karbon lan keramik khusus.

      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us