Profesional Minyak Profesional Profesional Profesional

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Ketik
Q20-U11
Model mobil
Minyak Engine
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Siji profesional profesional profesional profesional profesional, Produsen Logisistik Cargo& Simpenan siap sing cukup

Minyak Engine

1D Auto parts co., Ltd. Produsen Minyak Engine Profesional

Gearbox minangka gearbox, lan minyak gearbox minangka minyak gearbox, lan lenga kotak minangka istilah kolektif. Gearboxes dipérang dadi gearbox manual lan gearbox otomatis. Minyak gearbox biasane digunakake ing gearbox sing otomatis. Iki minangka produk minyak sing digunakake kanggo njaga sistem transmisi kanthi resik lan bisa duwe peran kanggo pelumas lan ngluwihi gesang transmisi gear.

Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk
Minyak, i.e. Mesin minyak pelumas Minyak, duwe kapadhetan udakara 0.91 × sepuluh ³ (kg / m ³) bisa dilumat, nyedhot lan nyegah bocor, penyerapan kejutan lan buffer mesin. Iki dikenal minangka "getih" lenga mesin mobil dumadi saka minyak dhasar lan aditif. Minyak dhasar minangka komponen utama minyak pelumas, sing nemtokake sipat dhasar minyak pelumas. Aditif bisa nggawe lan nambah kinerja minyak dhasar lan menehi sawetara kinerja anyar. Dheweke minangka bagean penting kanggo minyak lenga.
Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Minyak Engine
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
  
  
Rincian Produk
Fitur Produk
        
Part.1
Fitur utama minyak mesin
Mesin kasebut minangka jantung mobil. Ana akeh lumahing logam sing digosok ing saben liyane ing mesin. Bagean kasebut mindhah cepet lan duwe lingkungan sing kurang, lan suhu sing bisa digunakake nganti 400 nganti 600 ℃. Teknologi anyar bisa nggawe gas alam dadi kristal murni kanthi sintetik kanthi tliti, lan nambah teknologi reresik daya unik kanthi dhasar, supaya bisa nggawe minyak pelumas kanthi kinerja super reresik lan perlindungan. Ing kahanan kerja keras kasebut, mung lenga pelumas sing nduweni kualifikasi bisa nyuda nyandhang bagean mesin lan ndawakake layanan layanan.
Part.2
divisi kualitas minyak mesin
10w-40 yaiku nilai viskositas standar sae. Nilai viskositas kasebut dhisik nuduhake manawa minyak mesin yaiku minyak mesin level multi. W nggambarake mangsa, lan nomer ing ngarep w nggambarake kinerja aliran kanthi suhu sing kurang. Sing luwih cilik regane, luwih apik kinerja wiwitan kanthi suhu sing kurang. Tokoh sawise W nuduhake stabilitas lenga kanthi suhu sing dhuwur (i.e. Kamungkinan tipis). Sing luwih gedhe regane, luwih apik stabilitas lenga kanthi suhu sing dhuwur.
      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
We, 1d Auto parts co., Ltd. Diwiwiti ing taun 2012, minangka salah sawijining produsen paling utama saka macem-macem bagean otomatis. Kisaran sing ditawakake kalebu katup mesin kelas paling apik. Kabeh kisaran sing ditawakake digawe miturut standar kualitas. Produk sing ditawakake kita seneng banget kanggo nggunakake, kinerja dhuwur, pangopènan sing sithik, lan urip layanan sing luwih dawa. Loro saka iki, siji bisa entuk bagean otomatis iki sajrone wektu winates kanthi rega cukup. Kita wis digawe dening unit infrastruktural sing luwih lengkap sing dilengkapi mesin lan teknologi sing paling anyar. Kanggo ngrangsang pertumbuhan organisasi, perlu kanggo nambah kualitas produk sing ditawakake. Pramila kita terus nganyarke infrastruktur minangka teknologi lan pangembangan paling anyar ing industri kasebut.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us