Plug spark profesional - 1D; perusahaan siji - 1d; produsen siji

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Ketik
Q20-U11
Model mobil
Plug plug
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • Spark plug.pdf Download
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; siji plug spark profesional - 1D; perusahaan siji - 1D; produsen siji, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".

1D; Siji rega pabrik pabrik pabrik paling apik - 1D; siji, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".

1d; Siji rega pabrik pabrik pabrik paling apik paling apik - 1D; perusahaan siji - 1D; siji, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

Plug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.

Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk
Plug Spark dumadi saka rong bagian: insulator lan cangkang logam: elempang tengah, kabel inti, kaca konduktif, benang logam nganggo silinder; Insulator disusun ing cangkang, sing nyambung karo elektroda tengah, mburi ndhuwur elektroda tengah disambungake karo kawat voltase sing dhuwur saka distributor; Elektrode lemah dilas ing sisih ngisor cangkang ngisor. Ana celah ing antarane elektroda tengah lan elektroda lemah 0.6-1.0mm. Nalika voltase dhuwur mlebu ing lemah liwat celah iki, narik bakal nyemprotake campuran.
Parameter Produk
Model ora.


   90919-yzzac

Panggunaan khusus

   Kanggo toyota
Ukuran

   Ukuran standar
Merek dagang
1d
Kode hs
94017900
Choctory Produk
Tungkake dhuwur, umur dawa lan kontak cepet
Umur
5-8 taun kanthi nggunakake normal
Disesuaikan

   Ukuran standar
Rincian Produk


Fitur Produk
        
Part.1

Wutah Biasa Utama: BKR6E-11 Bahan utama yaiku wesi (FE) Desain Gaburan Gabungan diganti sawise instalasi duwe segel lan fokus sing apik
Part.2

Model tea stainless steel model: Honda Ilzkr7b-11S Bahan utama stainlesssteel sus. Desain kothong, resistansi kuwat kanggo mangan sawise nginstal. Bahan baja tahan karat bisa ngrampungake mesin kanthi geter sing luwih dhuwur lan mesthekake kinerja sing nyuda.

      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Ditetepake ing taun 2012 ing China; Gusngzhou;, We 1D Auto parts co., Ltd. Minangka tunggal properti (individu) adhedhasar, melu minangka pemasok Grosir minyak motor, lan liya-liyane, produk bisa diakoni, kualitas unggul, lan linuwih. Loro saka iki, kemampuan kanggo njaga timeline uga kualitas ing macem-macem macem-macem, nyedhiyakake solusi pesenan sing diselehake dening para pelanggan sing diwenehake dening para pelanggan wis menehi jeneng kanggo para pelanggan ing industri ndhuwur Waca rangkeng-.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Plug-buaya paling apik
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us