Grosir lengan silinder berkualitas tinggi - Grosir 1D Auto Co., ltd.

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Ketik
Lengan silinder
Model mobil
4be1&6d16
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih&Ireng
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • Cylinder liner product catalog table.pdf Download
  • Piston Product Catalog Table.pdf Download
  • Piston Ring Product Catalog Table.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; siji lengen silinder adat grosir kanthi rega apik - 1D; riset sing kuwat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin

1D; Borongan Lengan Sindinder Berkualitas Tinggi - 1D Auto parts co., LTD., Riset kuwat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin

Silinder Liner minangka bagean cylindrical, dilebokake ing bolongan silinder awak, lan dipasang dening sirah silinder. Piston nggawe gerakan timbal balik ing bolongan jero lan banyu pendinginan diwenehake ing njaba. Fungsi liner silinder yaiku:

1. Spasi kerja silinder dibentuk bebarengan karo sirah silinder lan piston.

2. Mesin silinder diesel mesin cylindrical piston ngagetake piston sisih tikus lan dadi timbal gerakan timbal balik piston.

3. Transfer panas saka Majelis Piston lan menyang banyu pendinginan supaya bisa mlaku kanthi suhu sing cocog.

4. Mesin silinder diesel mesin diesel loro-stroke disusun karo port udara, sing dibukak lan ditutup dening piston kanggo nyadari distribusi udara.

1D Auto parts co., Ltd. Intro kanggo nggunakake Liner Panty 1D Auto Part co., Ltd.



Rincian Produk
Profil Perusahaan
1D Auto parts co., Ltd. Nduwe cara teknologi lan tes teknologi paling maju ing donya.

FAQ

1.Sapa kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
2. Kepiye dawa bakal mbukak mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
3.Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.

Keuntungan

1.Market orientasi& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".
2.Kanggo penake logistik& Simpenan siap sing cukup
3.Japan NPR Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015.
4.Facility& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

Udakara 1d; siji

1D Otomatis Counter ing Kota China Guang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, lan plug perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp.   Kita bangga dadi pusston sing paling dhuwur-telu lan cincin asyum China kanthi toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan. Keuntungan strategis perusahaan 1D fokus ing ngisor iki: 1: Penelitian kuat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40,000 piston PCS, 200.000 piston cincin piston 200.000. 2.Facility& Sertifikat: dilengkapi World-Leading Bosch / lingkungan mesin, Jepang NPR Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015. 3. Penjual Logistik& Simpenan siap sing cukup: Gawe pabrik gudang pabrik ing Kota china Guang Zhou kutha supaya respons responds kanthi cepet nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. 4.Market orientasi& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".
Saben aspek produk kasebut banget, kalebu kinerja, kekiatan, lan kepraktisan.

FAQ

1. Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
2. Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
3.Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.

Keuntungan

1.Market orientasi& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".
2.Japan NPR Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015.
3.32 Garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 piston PCS, 200,000 pcs piston cincin
4.Facility& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

Udakara 1d; siji

1D Otomatis Counter ing Kota China Guang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, lan plug perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp.   Kita bangga dadi pusston sing paling dhuwur-telu lan cincin asyum China kanthi toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan. Keuntungan strategis perusahaan 1D fokus ing ngisor iki: 1: Penelitian kuat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40,000 piston PCS, 200.000 piston cincin piston 200.000. 2.Facility& Sertifikat: dilengkapi World-Leading Bosch / lingkungan mesin, Jepang NPR Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015. 3. Penjual Logistik& Simpenan siap sing cukup: Gawe pabrik gudang pabrik ing Kota china Guang Zhou kutha supaya respons responds kanthi cepet nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. 4.Market orientasi& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------


Oe ora.:   5-1126-016-2   Jeneng merek:   1d 

Papan Asal:  Guangzhou, China (Mainland)  Werna:  Putih  

Model mobil:  Silinder Liner  Nomer Model:  4be1  

Ketik:  Ukuran standar   Ukuran:  Ukuran standar  

Waranti:  1 taun  Bahan:  Logam  

MOQ:     1 silinder  Tanggal Pengiriman:  5-7 dina  



Kekuwatan kita 

Silinder Liner

  

1. Kualitas paling apik 

2. Regane kompetitif 

3. Pangiriman Cepet 

4.Show Pagelaran sing apik lan wektu urip sing luwih suwe ing aplikasi praktis


  





-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Madeg ing taun, 1D Auto parts co., Ltd. Sampeyan entuk popularitas minangka pabrikan, eksporter, provecter, produser, produk pedagang motor. Minangka perusahaan ISO 9001: 2008, kita seneng dadi pemimpin pasar sing paling apik ing produk kelas. Wiwit wiwitan kita nampilake komitmen bebarengan karo kualitas kanggo nampilake produk sing disetujoni kanthi wiyar. Pendhaftaran bisnis kita nyengkuyung ide inovatif ing wong-wong, sing motivasi kanggo ngasilake produk anyar lan apik kanggo para klien sing dihormati. Salajengipun, kita usaha dadi perusahaan fokus pelanggan kanthi tetep ing pojok teknologi sing wis kompetitif lan dhukungan saka merek utama. Kajaba iku, bayangan saka kualitas sing ditawakake, efisiensi biaya lan layanan khusus sing bisa digunakake kanggo mbangun hubungan bisnis sing konsisten karo basis klien sing akeh
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us