Pistons Tembaga Maccisium Tinggi

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Piston
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

Saben piston merek 1d wis ngalami perawatan panas. Tujuan perawatan panas yaiku njamin operasi normal piston ing mesin tanpa gagal.

1D saben piston diprodhuksi dening Taiwan CNC Mesge Mesin kanggo njamin akurasi produk. Saben wong wis diuji kanthi manual kanggo mesthekake saben ukuran produk saka produk.

Pungkasan, produk bakal ngalami reresik ultrasonik, banjur tindakake perawatan permukaan sing relevan.

Saiki, perawatan permukaan sing bisa diwenehake yaiku: Piston Tin Plating Plating Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok). Tujuan perawatan telung permukaan iki yaiku kanggo nambah gesekan antarane piston lan silinder liner sajrone mesin mesin adhem. Ngindhari risiko silinder narik.) Pengambilan sirah piston



Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk
Katup kasebut dumadi saka kepala lan batang katup. Suhu kepala katup sing dhuwur banget (intake valve 570 ~ 670k, exhaust katup 1050 ~ 1200k), lan uga dadi tekanan gas, lan intersia komponen transmisi. Kahanan lubrication lan pendinginan kasebut miskin, sing mbutuhake katup kasebut kudu duwe kekuatan, kaku, resistensi panas lan nyandhang resistensi. Baja wesi (Chromium baja, baja kromium Nikel) umume digunakake kanggo valve inet, lan aloi tahan panas (silikon kromium baja) digunakake kanggo katup chromium) digunakake kanggo katup chromium. Kadhangkala, supaya bisa nylametake aloi tahan panas, sirah katup kanthi eku digawe saka aloi sing tahan panas lan rod kasebut digawe saka baja kromium, banjur loro dilas bebarengan.
Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Piston
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk


Fitur Produk
        
Part.1
Komposisi Kepala Piston
Kepala piston digawe mesin karo sawetara grooves cincin kanggo nginstal cincin piston. Cacahe piston cincin gumantung saka syarat panyusun, sing ana gandhengane karo kacepetan mesin lan tekanan silinder. Jumlah cincin mesin kacepetan kurang saka mesin rendah, lan jumlah cincin mesin bensin kurang saka mesin diesel. Mesin basoline umum ngetrapake 2 dering gas lan 1 minyak; Mesin dieles duwe 3 dering gas lan 1 minyak ring; Mesin diesel rendah kanthi cincin gas 3 ~ 4. Supaya bisa nyuda kerugian gesekan, dhuwur saka cincin sabuk bakal dikurangi sabuk, lan jumlah cincin bakal dikurangi miturut kahanan njamin.
Part.2
Fungsi Rada Ring Paston
Kabeh bagean ing ngisor alur ring piston diarani rok piston. Fungsi kasebut yaiku nuntun piston kanggo nggawe gerakan timbal balik ing silinder lan tekanan sisih. Nalika mesin digunakake, piston bakal mbengkongake lan cacat amarga tumindak tekanan gas ing silinder. Sawise piston digawe panas, amarga jumlah logam ing PIN piston, ekspansi kasebut luwih gedhe tinimbang ing papan liya. Kajaba iku, piston uga bakal ngasilake ubah bentuk exprusion ing tumindak tekanan sisih. Minangka asil saka deformasi ing ndhuwur, bagean saka rok piston dadi elip sumbu dawa ing arah PIN PISTON. Kajaba iku, amarga distribusi suhu lan massa ing sumbu piston, ekspansi termal saka saben bagean gedhe ing sisih ndhuwur lan cilik ing ngisor.
      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Kutha 1D Otomatis nemokake ing Kota South Chuang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, lan plug perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp. Kita bangga dadi pusstrofon nomer telu-telu lan cincin asyum China sing nganggo toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan. Keuntungan strategis perusahaan 1d fokus ing ngisor iki: 1: Penelitian lan teknik sing kuat: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin 1600 lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 piston PCS, 200.000 pcs ring piston. 2.Facility & Sertifikat: Dilancara World-Leading Bosch / Lumamper, Teknologi Npr lan 70 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan cuplian, ISO / tsl6949-2002, ECT disetujoni ISO-2015. 3. Gampang Logistik Simpenan & Simpenan siap: Gawe pabrik gudang pabrik ing Kutha China Guang Zhou kutha sing nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. 4.Market Orientasi & Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake pelanggan "sawise pitulung" sawise didol.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us