Pistons Tembaga Maccisium Tinggi

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Ketik
Q20-U11
Produk
Cincin piston
Moq
10 set
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

Cincin piston minangka jinis cincin elastis kanthi cacat ekspansi njaba njaba, sing digunakake kanggo masang menyang batin piston. Cincin piston yaiku rong jinis: compression ring lan cincin minyak. Cincin komprèsi bisa digunakake kanggo nutup campuran gas ing kamar gabungan. Cincin minyak digunakake kanggo ngetokake minyak sing berlebihan saka silinder.



Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk

Cincin piston minangka cincin logam sing dipasang ing alur piston. Ana rong jinis cincin piston: cincin kompresi lan cincin minyak. Cincin komprèsi bisa digunakake kanggo nutup campuran gas sing bisa diobong ing kamar pembakaran; Cincin minyak digunakake kanggo ngiseni minyak sing berlebihan ing silinder.

Cincin piston minangka jinis cincin elastis kanthi cacat ekspansi njaba njaba. Iki dipasang ing alur annular sing cocog. Cincin piston balapan lan rotary Formulir segel ing antarane permukaan bunder njaba cincin lan silinder lan sisih siji cincin lan cincin gedung gas utawa cairan.

Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Produk
Cincin piston
Moq
10 set
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk



Fitur Produk
        
Part.1
Pentinge dering piston
Cincin piston minangka komponen inti saka mesin bahan bakar. Ngrampungake sebutan gas bahan bakar bebarengan karo silinder, piston lan tembok silinder. Ana rong jinis mesin mobil sing umume digunakake: mesin diesel lan mesin bensin. Amarga kinerja bahan bakar sing beda, dering piston digunakake uga beda. Rings piston awal dibentuk kanthi casting, nanging kanthi kemajuan teknologi, cincin piston dhuwur baja lair. Kanthi perbaikan fungsi mesin lan syarat lingkungan, macem-macem aplikasi perawatan lumahing, kayata panyemparan termal, pemindahan permukaan, lapisan permukaan, zinc mangananing perawatan piston Waca rangkeng-.
Part.2
Fungsi Dering Piston
Fungsi cincin piston kalebu sealing, ngatur minyak (kontrol minyak), kontrol panas (transfer panas) lan nuntun). SEALEAL: Iki nuduhake nyolong gas, nyegah gas ing ruangan pembakaran saka bocor menyang crankcase, ngontrol gas sepedha lan nambah efisiensi termal. Bocor udara ora mung bakal nyuda kekuwatan mesin, nanging uga ngrusak lenga, yaiku tugas utama cincin gas; Nyetel minyak mesin (kontrol minyak): ngiseni minyak pelumas sing keluwih ing tembok silinder lan nggawe tembok silinder sing ditutupi film minyak silinder, piston lan cincin utama cincin minyak. Ing mesin berkara modern modern, perhatian khusus dibayar kanggo peran cincin piston kanthi ngontrol film minyak; Konduksi panas: Panas piston ditularake menyang liner silinder liwat cincin piston, sing dadi peran sing adhem. Miturut data sing dipercaya, 70 ~ 80% panas sing ditampa dening piston piston ditularake menyang tembok silinder liwat piston cincin, lan 30 ~ 40% piston ditularake ing tembok silinder liwat tembok cincin piston; Dhukungan: Cincin piston njaga piston ing silinder kanggo nyegah kontak langsung ing piston lan tembok silinder, njamin resistensi gesekan, lan nyegah piston saka nuthuk silinder. Umume, piston mesin bensin ngetrapake rong dering gas lan cincin minyak, dene mesin diesel biasane nganggo rong dering gas lan cincin minyak.
      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Kutha 1D Otomatis nemokake ing Kota South Chuang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, lan plug perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp. Kita bangga dadi pusstrofon nomer telu-telu lan cincin asyum China sing nganggo toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan. Keuntungan strategis perusahaan 1d fokus ing ngisor iki: 1: Penelitian lan teknik sing kuat: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin 1600 lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 piston PCS, 200.000 pcs ring piston. 2.Facility & Sertifikat: Dilancara World-Leading Bosch / Lumamper, Teknologi Npr lan 70 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan cuplian, ISO / tsl6949-2002, ECT disetujoni ISO-2015. 3. Gampang Logistik Simpenan & Simpenan siap: Gawe pabrik gudang pabrik ing Kutha China Guang Zhou kutha sing nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. 4.Market Orientasi & Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake pelanggan "sawise pitulung" sawise didol.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us