Perusahaan Koperasi Paling Kualitas Paling Apik - Pabrik 1D

Perusahaan Koperasi Paling Kualitas Paling Apik - Pabrik 1D

1D; Siji Perusahaan Koperasi Paling Apik Perusahaan - Pabrik 1D, penake logistik kargo& Simpenan siap sing cukup

1d Perusahaan pelanggan sing paling apik - 1D, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".


2021/07/28
  • 简介.pdf Download
  • Company profile.pdf Download
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

+86-20-87721702

Telpon:

+86 13825044555

Email:

wey105@qq.com

WeChat:

+8618144837660

Facebook:

1D Auto parts
Kirimake priksaan sampeyan
1D; siji duwe kemampuan sing cukup kanggo ngasilake produk sing apik banget kanthi kualitas dhuwur.

FAQ

1.Sapa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
2. Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
3.Kowen dawa bakal mbukak mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.

Keuntungan

1.Market orientasi& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".
Riset 2.strong& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin
3. Penjual Logistik& Simpenan siap sing cukup
4.JANG NPR Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015.

Udakara 1d; siji

1D Otomatis Counter ing Kota China Guang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, lan plug perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp.   Kita bangga dadi pusston sing paling dhuwur-telu lan cincin asyum China kanthi toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan. Keuntungan strategis perusahaan 1D fokus ing ngisor iki: 1: Penelitian kuat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40,000 piston PCS, 200.000 piston cincin piston 200.000. 2.Facility& Sertifikat: dilengkapi World-Leading Bosch / lingkungan mesin, Jepang NPR Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015. 3. Penjual Logistik& Simpenan siap sing cukup: Gawe pabrik gudang pabrik ing Kota china Guang Zhou kutha supaya respons responds kanthi cepet nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. 4.Market orientasi& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".
Produk kasebut responsif banget. Thanks kanggo sistem kontrol majeng, bisa nanggapi wektu sing cendhak tanpa tundha.

FAQ

1.Sapa panjang bakal mbukak mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
2.Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
3.Apa kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.

Keuntungan

Riset 1.strong& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin
2.32 Garis produksi, kapasitas output saben dina 40,000 pcs piston, 200.000 piston cincin piston
3.Japan NPR Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015.
4.Kanggo penake logistik& Simpenan siap sing cukup

Udakara 1d

1D Otomatis Counter ing Kota China Guang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, lan plug perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp.   Kita bangga dadi pusston sing paling dhuwur-telu lan cincin asyum China kanthi toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan. Keuntungan strategis perusahaan 1D fokus ing ngisor iki: 1: Penelitian kuat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40,000 piston PCS, 200.000 piston cincin piston 200.000. 2.Facility& Sertifikat: dilengkapi World-Leading Bosch / lingkungan mesin, Jepang NPR Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015. 3. Penjual Logistik& Simpenan siap sing cukup: Gawe pabrik gudang pabrik ing Kota china Guang Zhou kutha supaya respons responds kanthi cepet nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. 4.Market orientasi& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".


Tambah komentar
Sembarang pitakon, pls nulis kanggo kita
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us