Produsen Pabrik Kualitas Profesional Con Professional Profesional

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Grumbulan bearing crankshaft
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan

1d; Siji Profesional Main Bearing Professional Bearing Professional Profesional Profesional, Produsen& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

1d pabrik pabrik utama paling apik, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan


Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk

Jubin sing diinstal ing kurungan tetep saka crankshaft lan silinder blok kanggo main peran banter lan pelumas biasane diarani cangkang bear crankshaft.

Cabang Bearing Crankshaft umume dipérang dadi rong jinis: ngrebut cangkang lan cangkang. Grumbulan sing nggegirisi layar ora mung ndhukung lan lubricate crankshaft, nanging uga dadi peran posisi axial saka crankshaft (mung siji piranti posisi axshaft bisa disetel ing crankshaft).

Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Grumbulan bearing crankshaft
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam

Tanggal Pengiriman

5-7 dina
Rincian Produk


Fitur Produk
        
Part.1
Dawane grumbulan

Instal sing anyar ing bolongan kursi, lan saben pungkasan piring ndhuwur lan ngisor bakal luwih dhuwur tinimbang 0,03-0,05mm luwih dhuwur tinimbang pesawat kursi pad. Kanggo mesthekake yen grumbulan bearing sing nyedhaki bolongan kursi lan nambah efek dissipasi panas.

Pengalaman mriksa dawane grumbulan grumbulan, pasang grumbulan grumbulan, ngencengi bolt kanthi torsi kanthi kekandelan 0,05mm ing antarane tutup Ing mburi liyane lan pesawat kursi bush bearing. Nalika torsi ngaco bolt ing akhir iki tekan 10-20N · m, yen gasket ora bisa ditarik, yen bensin ora bisa ditarik, ngurmati dawane sing dawa banget, file mburi tanpa posisi tenon; Yen gasket bisa ditarik, dawane grumbulan bearing cocog; Yen gasket ora bisa ditarik tanpa kenceng karo nilai torsi sing ditemtokake, nuduhake manawa grumbulan beared banget cendhak lan kudu dipilih maneh.

Part.2
Clearance sing pas karo grumbulan lan jurnal bakal cocog
Nalika milih grumbulan bearing, clearance sing pas kudu dicenthang. Sajrone pemeriksaan, ngukur grumbulan lan jurnal sing nggawa kanthi tauge silinder lan mikrometer, lan bedane minangka reresik pas. Cara pemeriksaan kanggo reresik pasugatan saka grumbulan beared yaiku: Kanggo grumbulan rod sing nyambungake, lebokake lapisan mesin sing tipis ing grumbulan sing digandhengake, selehake bolts sing cocog karo jurnal sing ditemtokake regane, banjur ayunake rod sing nyambungake nganggo tangan. Bisa muter 1 ~ 1/2 giliran, lan tarik rod sing nyambungake ing sadawane sumbu arah. Yen ora ana rasa celah, iku cocog karo syarat; Kanggo grumbulan sing nggegirisi, aplikasi minyak mesin ing permukaan saben jurnal crane brane grumbulan, ngencengi bolong, lan tarik crankshaft kanthi tangan loro, supaya crankshaft bisa muter 1/2 Giliran, lan rotasi kasebut entheng, seragam lan bebas blockage.
      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
1D Auto parts co., Ltd. Apa jeneng sing paling dipercaya ing antarane perusahaan paling dhuwur ing bisnis iki wiwit taun 2012. Tipe kepemilikan kita minangka kemitraan. Markas Markas perusahaan kita ana ing China; Gusngzhou ;. Kita wis ngukir ceruk ing antarane jeneng sing paling dipercaya ing bisnis iki, melu ngrusak liner silinder sing lengkap lan liya-liyane. Kita duwe dhukungan saka personel sing trampil, bakat lan berpengalaman, sing makarya kanthi ora sabar kanggo nggayuh tujuan tartamtu saka perusahaan. Bebarengan karo iki, kita fokus kanggo njaga kualitas kualitas ing macem-macem macem-macem lan mulane nggunakake kabijakan lan langkah sing disaranake dening industri kasebut. Loro saka iki, kabijakan etika, urusan sing bisa dipercaya lan jaminan tepat wektu sing bisa ditetepake uga bakal mbiyantu kita posisi sing nyetak niche ing industri kasebut.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us