Pabrik wather kualitas paling apik sing digoreni kanthi rega apik - 1D; siji

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Grumbulan bearing crankshaft
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Pabrik Wather Kualitas Grosir Paling Apik Kanthi Harga Apik - 1D; siji, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

1d dominake wather kanthi rega apik - 1D, teknologi npr Jepang lan 70 nduweni teknisi sing dilatih 170, lapisan ciplas, iso / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015.

1d pabrik wather paling apik, penake kargo penak& Simpenan siap sing cukup


Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk
Salah sawijining kegiatan paling awal sing ditindakake nalika kita pisanan mlebu menyang astronomi yaiku sing padha kanggo nuduhake anak-anake kanthi cepet nalika bungah babagan langit wengi wiwit permukaan. Yaiku sing nyenengake kanggo golek rasi lintang. Nanging golek rasi lintang lan nggunakake dheweke kanggo navigasi langit yaiku disiplin sing bali ing wayah esuk. Nyatane, kita duwe gambar guwa kanggo nuduhake manawa luwih primitif saka masyarakat manungsa sing luwih akeh bisa "ndeleng gambar" ing langit lan aspribe.
Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Grumbulan bearing crankshaft
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk
Fitur Produk
        
Part.1
Dawane grumbulan

Instal sing anyar ing bolongan kursi, lan saben pungkasan piring ndhuwur lan ngisor bakal luwih dhuwur tinimbang 0,03-0,05mm luwih dhuwur tinimbang pesawat kursi pad. Kanggo mesthekake yen grumbulan bearing sing nyedhaki bolongan kursi lan nambah efek dissipasi panas.

Pengalaman mriksa dawane grumbulan grumbulan, pasang grumbulan grumbulan, ngencengi bolt kanthi torsi kanthi kekandelan 0,05mm ing antarane tutup Ing mburi liyane lan pesawat kursi bush bearing. Nalika torsi ngaco bolt ing akhir iki tekan 10-20N · m, yen gasket ora bisa ditarik, yen bensin ora bisa ditarik, ngurmati dawane sing dawa banget, file mburi tanpa posisi tenon; Yen gasket bisa ditarik, dawane grumbulan bearing cocog; Yen gasket ora bisa ditarik tanpa kenceng karo nilai torsi sing ditemtokake, nuduhake manawa grumbulan beared banget cendhak lan kudu dipilih maneh.

Part.2
Clearance sing pas karo grumbulan lan jurnal bakal cocog
Nalika milih grumbulan bearing, clearance sing pas kudu dicenthang. Sajrone pemeriksaan, ngukur grumbulan lan jurnal sing nggawa kanthi tauge silinder lan mikrometer, lan bedane minangka reresik pas. Cara pemeriksaan kanggo reresik pasugatan saka grumbulan beared yaiku: Kanggo grumbulan rod sing nyambungake, lebokake lapisan mesin sing tipis ing grumbulan sing digandhengake, selehake bolts sing cocog karo jurnal sing ditemtokake regane, banjur ayunake rod sing nyambungake nganggo tangan. Bisa muter 1 ~ 1/2 giliran, lan tarik rod sing nyambungake ing sadawane sumbu arah. Yen ora ana rasa celah, iku cocog karo syarat; Kanggo grumbulan sing nggegirisi, aplikasi minyak mesin ing permukaan saben jurnal crane brane grumbulan, ngencengi bolong, lan tarik crankshaft kanthi tangan loro, supaya crankshaft bisa muter 1/2 Giliran, lan rotasi kasebut entheng, seragam lan bebas blockage.
      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
1D Auto parts co., Ltd. minangka penggrosir sing misuwur saka gamut motor lenga motor. Vendor kita duwe teknologi sing paling modern kanggo nindakake produksi lan proses sing gegandhengan karo liyane. Kita kerja minangka tim kanggo ngerteni kabutuhan para pelanggan, tetep dadi kepentingan bisnis sing utuh supaya bisa ngirim produk ing wektu sing paling pas lan produk sing paling kompetitif.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us