Grosir Tinggi Glow Plug Tinggi - 1D Auto parts CO., LTD. Supplier

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Plug Glow
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Salah Grosir Plug Kualitas Tinggi Tinggi - 1D Auto parts co., Ltd. Pemasok, 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 piston PCS, 200.000 pistet ring piston

Grosir Plancongan Kualitas 1d Tinggi - 1D Auto parts co., LTD.


Rincian Produk
Profil Perusahaan
Produk kasebut bisa njaga wujud. Insole, midsole, campuran, titah njaba, lan tumit kabeh diproduksi supaya bisa meksa.

FAQ

1.Sapa panjang bakal mbukak mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
2.Napa kita nggunakake cincin piston?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
3.Apa kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.

Keuntungan

1.japan npr Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015.
2.Kanggo penake logistik& Simpenan siap sing cukup
3.32 Garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 piston PCS, 200,000 pcs piston cincin
4.Facility& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

Udakara 1d; siji

1D Otomatis Counter ing Kota China Guang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, lan plug perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp.   Kita bangga dadi pusston sing paling dhuwur-telu lan cincin asyum China kanthi toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan. Keuntungan strategis perusahaan 1D fokus ing ngisor iki: 1: Penelitian kuat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40,000 piston PCS, 200.000 piston cincin piston 200.000. 2.Facility& Sertifikat: dilengkapi World-Leading Bosch / lingkungan mesin, Jepang NPR Teknologi lan 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015. 3. Penjual Logistik& Simpenan siap sing cukup: Gawe pabrik gudang pabrik ing Kota china Guang Zhou kutha supaya respons responds kanthi cepet nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. 4.Market orientasi& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".
Pambuka Produk
Ana sawetara macem-macem jinis plug cemlorot. Saiki, sing paling akeh digunakake yaiku telung jinis: jinis konvensional; Tipe kontrol otomatis suhu (kalebu preeheat plug kanggo piranti praham konvensional lan piranti pamulihan sing anyar); Tipe voltase sithik kanggo piranti pamulihan sing konvensional. Plug cemlorot wis ngaco menyang saben tembok kamar sing ngobong mesin. Perumahan plug Glow duwe tahan tahan plug sing mencorong Coil sing diinstal ing tabung. Saiki lumantar coil resistensi kanggo panas pipa. Pipa duwe area permukaan sing gedhe lan bisa ngasilake energi panas sing luwih akeh. Ing njero pipa diisi bahan insulasi kanggo nyegah tempur resistensi saka kontak tembok jero pipa amarga getaran. Amarga voltase baterei sing beda (12v utawa 24V) lan ngrameke piranti, voltase dirating macem-macem plug cemlorot uga beda. Mula, priksa manawa nggunakake plug preheat kanthi model sing bener. Nggunakake plug preheat sing salah bakal ngobong prematur utawa ngasilake hawa panas sing ora cukup.
Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Plug Glow
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun

Bahan

Logam
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk


Fitur Produk
        
Part.1
Pambuka kanggo Plugs Glow
Plug Glow, uga dikenal minangka plug glow. Nalika mesin dielel adhem ing kadhemen abot, plug cemlorot nyedhiyakake energi panas kanggo nambah kinerja sing diwiwiti. Ing wektu sing padha, plug cemlorot dibutuhake duwe karakteristik mundhak kanthi cepet lan kahanan suhu suhu dhuwur.
Part.2
Karakteristik Plug Logam Glow

1. Panutup wektu: 3 detik, lan suhu bisa nganti luwih saka 1000 ℃

2. Kirimake wektu pemanasan: Sawise mesin diwiwiti, plug cemlorot njaga suhu (1000 ℃) sajrone 180 detik kanggo nyuda polutan.                                 

3. Suhu operasi: udakara 1000 ℃

4. Kontrol sinyal Pwm

      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Madeg ing taun 2012 ing 1D Auto parts co., Ltd., kita 1d Auto parts co., Ltd. minangka pabrikan otomatis bagean otomatis& Aksesoris. Uga, kita perdagangan kisaran kualitas premium premium, lan sapiturute. Kita nyedhiyakake produk kasebut kanthi rega sing cukup lan ngirim ing wektu sing dijamin. Ing sirah kepala angin Yuguangwei, kita wis entuk posisi sing ora cocog ing pasar.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us