Rega Pabrik Piston Paling Anyar - Produsen 1D saka China

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
piston
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1d; Siji rega pabrik piston paling apik - Produsen 1D saka China, riset kuwat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin

Merek 1D, saben piston digawe dening alat mesin CNC ing Taiwan kanggo njamin akurasi produk kasebut. Saben wong wis diperiksa kanthi manual kanggo mesthekake yen produk kasebut kalebu kabeh ukuran rinci. Pungkasan, produk bakal di resiki kanthi gelombang ultrasonik, banjur perawatan permukaan sing relevan bakal ditindakake. Perawatan permukaan sing kasedhiya yaiku: piston tinning, piston firt cetak, tinning, fosfat, lan rok, perawatan rok dirancang kanggo nambah gesekan ing antarane piston lan silinder. Anodizing saka sirah piston (Tujuane anodizing yaiku nambah kekerasan sirah piston supaya karbon ora nyingkirake awak piston, saéngga urip)

Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk
Piston minangka bagean timbal balik ing Blok silinder mesin mobil. Struktur dhasar Piston bisa dipérang dadi ndhuwur, sirah lan rok. Ing sisih ndhuwur piston minangka bagean utama saka kamar pembakaran, lan bentuk kasebut ana gandhengane karo jinis kamar pembakaran sing dipilih. Umume mesin bensin nggunakake piston ndhuwur sing rata, sing duwe kauntungan saka area penyerapan panas cilik. Ana macem-macem liang ing pucuk mesin diesel, lan bentuk, posisi lan ukuran tartamtu kudu nyukupi syarat diesel diesel diesel diesel diesel campuran campuran lan campuran.
Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Ketik
Alfin
Moq
4 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk


Fitur Produk
        
Part.1
Klasifikasi Piston

Amarga piston mesin pembakaran internal kerja ing kahanan suhu sing dhuwur, tekanan dhuwur lan beban sing dhuwur, syarat kanggo piston cukup dhuwur. Mula, kertas iki utamane ngrembug klasifikasi piston pembakaran internal.

1. Miturut bahan bakar sing digunakake, bisa dipérang dadi piston mesin bensin, piston mesin diesel lan piston gas alami.

2. Miturut bahan sing digunakake kanggo nggawe piston, bisa dipérang dadi piston wesi, piston baja, piston aluminium aluminium lan piston gabungan.

3. Miturut proses pabrik piston kosong, bisa dipérang dadi pistendasi pemutus gravitasi, remuk pisto casting lan ngapura piston.

4. Miturut kahanan piston, bisa dipérang dadi rong kategori: piston sing ora ditekan lan piston tekanan.

5. Miturut tujuane piston, bisa dipérang dadi piston mobil, piston truk, piston motor, tank piston, tangki piston, piston piston piston, lsp.

Part.2
Syarat Teknik kanggo Piston

1. Bakal cukup kekuatan, kaku, massa cilik lan bobot entheng kanggo njamin kekuwatan inersial minimal.

2. Konduktivitas termal sing apik, suhu dhuwur, tekanan lan resistensi karat, kapasitas dissipation panas sing cukup lan area pemanasan cilik.

3. Ana koefisien gesek cilik ing antarane piston lan tembok piston.

4. Yen suhu owah-owahan, owah-owahan ukuran lan bentuk bakal cilik, lan ngresiki minimal kanthi tembok silinder bakal dijaga.                      

5. Wis dadi koefisien cilik ekspansi termal lan gravitasi khusus, lan duwe antrifikasi lan kekuatan termal sing apik. 

      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Madeg ing taun 2012, We 1d Auto parts co., Ltd. minangka proprietorhip firm lan pabrikan sing paling dhuwur saka plug paling dhuwur sing paling dhuwur. Adhedhasar ing China; Gusngzhou;, kita nyathet perusahaan lan bersenjata dhewe karo mesin modern. Ing buntahan siner saka Mentor Yuguangwei, kita wis entuk posisi sing wis dipuji lan misuwur ing industri kasebut.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us