Pabrik Profesional Piston Piston Piston Piston

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Piston
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Pabrik Profesional Pabrik Pabrik Piston Piston Piston Piston Paling Kualitas Piston, Fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

1D; Pabrik Piston Piston Piston Kualitas Profesional, Teknologi Jepang Jepang lan teknisi sing dilatih, lapisan ciplip, ISO / tsl6949-2002, ECT sing disetujoni ISO-2015.

1d pabrik piston paling apik, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan


Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk

Kabeh piston bisa dipérang dadi telung bagéan: makutha piston, sirah piston lan rok piston.

Fungsi utama Piston yaiku kanggo ngobong meksa ing silinder lan ngirim pasukan iki menyang crankshaft liwat PIN PISTON lan nyambungake rod. Kajaba iku, piston mbentuk kamar sing ngobong bareng karo sirah silinder lan tembok silinder.

Ndhuwur piston minangka bagean integral saka kamar pembakaran, saengga asring dadi wujud sing beda. Top piston mesin bensin biasane ngetrapake ndhuwur ndhuwur utawa cekak, supaya nggawe kompak ruangan kompak, area dissipasi panas lan proses manufaktur sing gampang. Piston Convex asring digunakake ing rong mesin bensin stroke. Makutha piston mesin diesel asring digawe menyang macem-macem liang.

Kepala Piston minangka bagean ing ndhuwur kursi pin piston. Cincin piston dipasang ing piston Kepala kanggo nyegah gas dhuwur lan tekanan tinggi saka saluran menyang crankcase lan minyak mesin saka Chronling menyang kamar pembakaran; Umume panas sing diserep dening Piston Top uga ditularake menyang silinder liwat sirah piston, banjur ditularake liwat medium pendinginan.

Kepala piston digawe mesin karo sawetara grooves cincin kanggo nginstal cincin piston. Cacahe piston cincin gumantung saka syarat panyusun, sing ana gandhengane karo kacepetan mesin lan tekanan silinder. Jumlah cincin mesin kacepetan kurang saka mesin rendah, lan jumlah cincin mesin bensin kurang saka mesin diesel. Mesin basoline umum ngetrapake 2 dering gas lan 1 minyak; Mesin dieles duwe 3 dering gas lan 1 minyak ring; Mesin diesel rendah kanthi cincin gas 3 ~ 4. Supaya bisa nyuda kerugian gesekan, dhuwur saka cincin sabuk bakal dikurangi sabuk, lan jumlah cincin bakal dikurangi miturut kahanan njamin.

Kabeh bagean ing ngisor alur ring piston diarani rok piston. Fungsi kasebut yaiku nuntun piston kanggo nggawe gerakan timbal balik ing silinder lan tekanan sisih. Nalika mesin digunakake, piston bakal mbengkongake lan cacat amarga tumindak tekanan gas ing silinder. Sawise piston digawe panas, amarga jumlah logam ing PIN piston, ekspansi kasebut luwih gedhe tinimbang ing papan liya. Kajaba iku, piston uga bakal ngasilake ubah bentuk exprusion ing tumindak tekanan sisih. Minangka asil saka deformasi ing ndhuwur, bagean saka rok piston dadi elip sumbu dawa ing arah PIN PISTON. Kajaba iku, amarga distribusi suhu lan massa ing sumbu piston, ekspansi termal saka saben bagean gedhe ing sisih ndhuwur lan cilik ing sisih ngisor

Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Ketik
Alfin
Moq
4 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk
Fitur Produk
        
Part.1
Syarat Teknik kanggo Piston

1. Bakal cukup kekuatan, kaku, massa cilik lan bobot entheng kanggo njamin kekuwatan inersial minimal.

2. Konduktivitas termal sing apik, suhu dhuwur, tekanan lan resistensi karat, kapasitas dissipation panas sing cukup lan area pemanasan cilik.

3. Ana koefisien gesek cilik ing antarane piston lan tembok piston.

4. Yen suhu owah-owahan, owah-owahan ukuran lan bentuk bakal cilik, lan ngresiki minimal kanthi tembok silinder bakal dijaga.                    

5. Wis dadi koefisien cilik ekspansi termal lan gravitasi khusus, lan duwe antrifikasi lan kekuatan termal sing apik. 

Part.2
Klasifikasi Piston

Amarga piston mesin pembakaran internal kerja ing kahanan suhu sing dhuwur, tekanan dhuwur lan beban sing dhuwur, syarat kanggo piston cukup dhuwur. Mula, kertas iki utamane ngrembug klasifikasi piston pembakaran internal.

1. Miturut bahan bakar sing digunakake, bisa dipérang dadi piston mesin bensin, piston mesin diesel lan piston gas alami.

2. Miturut bahan sing digunakake kanggo nggawe piston, bisa dipérang dadi piston wesi, piston baja, piston aluminium aluminium lan piston gabungan.

3. Miturut proses pabrik piston kosong, bisa dipérang dadi pistendasi pemutus gravitasi, remuk pisto casting lan ngapura piston.

4. Miturut kahanan piston, bisa dipérang dadi rong kategori: piston sing ora ditekan lan piston tekanan.

5. Miturut tujuane piston, bisa dipérang dadi piston mobil, piston truk, piston motor, tank piston, tangki piston, piston piston piston, lsp.

      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
We, 1d Auto parts co., Ltd. Diwiwiti ing taun 2012, minangka salah sawijining produsen paling utama saka macem-macem bagean otomatis. Kahanan sing ditawakake kalebu gasket mesin kelas paling apik. Kabeh kisaran sing ditawakake digawe miturut standar kualitas. Produk sing ditawakake kita seneng banget kanggo nggunakake, kinerja dhuwur, pangopènan sing sithik, lan urip layanan sing luwih dawa. Loro saka iki, siji bisa entuk bagean otomatis iki sajrone wektu winates kanthi rega cukup. Kita wis digawe dening unit infrastruktural sing luwih lengkap sing dilengkapi mesin lan teknologi sing paling anyar. Kanggo ngrangsang pertumbuhan organisasi, perlu kanggo nambah kualitas produk sing ditawakake. Pramila kita terus nganyarke infrastruktur minangka teknologi lan pangembangan paling anyar ing industri kasebut.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us