Minyak Mesin Mobil Mobil

Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang? Iku'S biasane nyumurupi manawa coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.


Suwene bisa mlaku mesin tanpa minyak? udakara 15 menit. Tanpa lenga, mesin kasebut udakara udakara 15 menit tanpa bledosan ing mega asap, nanging njupuk apes kanggo ngrusak sawetara karusakan serius. Kurang pelumas sing tepat, kabeh komponen logam ing mesin kasebut saben liyane, nyebabake jumlah sing durung wayahe.


Profesional Minyak Profesional Profesional Profesional
Profesional Minyak Profesional Profesional Profesional
1D; Siji profesional profesional profesional profesional profesional, Produsen Logisistik Cargo& Simpenan siap sing cukupMinyak Engine1D Auto parts co., Ltd. Produsen Minyak Engine ProfesionalGearbox minangka gearbox, lan minyak gearbox minangka minyak gearbox, lan lenga kotak minangka istilah kolektif. Gearboxes dipérang dadi gearbox manual lan gearbox otomatis. Minyak gearbox biasane digunakake ing gearbox sing otomatis. Iki minangka produk minyak sing digunakake kanggo njaga sistem transmisi kanthi resik lan bisa duwe peran kanggo pelumas lan ngluwihi gesang transmisi gear.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us