Plug sing paling apik

Plugit plug apa Apa sing nyuplekake spark sing ora nyampur campuran udara / bahan bakar, nggawe jeblugan sing nggawe mesin sampeyan ngasilake kekuwatan. Plug cilik nanging prasaja iki nggawe busur listrik ing rong tuntunan sing ora ndemek, nanging cedhak bebarengan karo listrik kasebut bisa mlumpat ing antarane dheweke.


Apa sing kedadeyan yen sampeyan ora'T ngganti plug plug? Plugit plug bakal rusak maneh sajrone wektu, dadi yen ora diganti, macem-macem masalah mesin bakal muncul. Nalika plug Spark ora nyampur kanthi cekap, campuran campuran udara / bahan bakar dadi ora lengkap kanggo ilang tenaga mesin, lan ing skenario sing paling ala saka mesin ora bakal mbukak.


China Profesional Pabrik Profesional China Produsen - 1D; Siji
China Profesional Pabrik Profesional China Produsen - 1D; Siji
1D; Siji Produsen Plug Profesional Satu Profesional - Produsen - 1D; Jepang, Teknologi Jepang Jepang, lapisan coles, lapisan cuplian, ISO-2015 disetujoni ect.Plug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.
Intro Customized Spark Plug 1D Auto Parts co., Ltd. Produsen saka China
Intro Customized Spark Plug 1D Auto Parts co., Ltd. Produsen saka China
1d; siji intro khusus kanggo spark plug 1d auto parts co., Ltd. Produsen saka China, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".Plug Spark digunakake kanggo ngenalake listrik voltase dhuwur (10,000 volt utawa luwih) saka Cooil kontak menyang silinder mesin, nggawe campuran kontak spark ing antarane elektrods plug ing antarane elektrods plug.1D Auto parts co., Ltd. Intro kanggo spark plug 1d auto parts co., Ltd.
Grosir Plancongan Sparks Kualitas Khusus Profesional - 1D Auto parts co., Ltd. Pabrikan
Grosir Plancongan Sparks Kualitas Khusus Profesional - 1D Auto parts co., Ltd. Pabrikan
1D; Siji Grosir Spark Plug Kualitas kualitas tinggi - 1D Auto parts co., Ltd. Produsen, penake logistik kargo& Simpenan siap sing cukupKontak cepet, umur dawa nganti 120.000 kilometer1D Auto parts co., Ltd. Grosir Plug Spark Kualitas Tinggi - 1D Auto parts co., Ltd.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us