Silinder Liner

Liner silinder nyegah gas gas sing dikompres lan pembakaran saka luput ing njaba. Sampeyan perlu liner silinder sing angel ngowahi kanthi tekanan lan suhu sing dhuwur ing silinder. Lininder silinder jinis teles yaiku jinis liner ing kontak langsung karo mesin coolant. ... dheweke ana ing kontak langsung karo mesin coolant. Liner kudu diinstal nganggo cincin karet kanggo segel. Liner silinder jinis udan ora mbutuhake perawatan tambahan. Liner siap kanggo nginstal lan panggunaan.


Apa jinis lisan silinder? Telung jinis basa liner digunakake: panas, garing lan diinus. Tujuane saben jinis yaiku nglindhungi piston saka panas lan reged nggunakake cara sing rada beda. Liner silinder larang regane produk sing larang, diprodhuksi sing dibutuhake lan dituku utamane saka toko khusus.


Intro paling apik kanggo nggunakake panty liner 1D auto parts co., Ltd. Supplier
Intro paling apik kanggo nggunakake panty liner 1D auto parts co., Ltd. Supplier
1D; siji intro paling apik kanggo nggunakake Liner Panty 1D Auto Part co., Ltd. Supplier, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".Silinder Liner minangka bagean cylindrical, dilebokake ing bolongan silinder awak, lan dipasang dening sirah silinder. Piston nggawe gerakan timbal balik ing bolongan jero lan banyu pendinginan diwenehake ing njaba. Fungsi liner silinder yaiku:1. Spasi kerja silinder dibentuk bebarengan karo sirah silinder lan piston.2. Mesin silinder diesel mesin cylindrical piston ngagetake piston sisih tikus lan dadi timbal gerakan timbal balik piston.3. Transfer panas saka Majelis Piston lan menyang banyu pendinginan supaya bisa mlaku kanthi suhu sing cocog.4. Mesin silinder diesel mesin diesel loro-stroke disusun karo port udara, sing dibukak lan ditutup dening piston kanggo nyadari distribusi udara.1D Auto parts co., Ltd. Intro kanggo nggunakake Liner Panty 1D Auto Part co., Ltd.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us