Katup katup

Klambi mesin minangka komponen mekanik sing digunakake ing mesin pembakaran internal kanggo ngidini utawa mbatesi aliran cairan utawa gas lan saka kolindhes pembakaran utawa silinder sajrone operasi mesin. ... Informasi liyane babagan liyane babagan jinis katup bisa ditemokake ing katup gandar sing gegandhengan.


Kepiye katup bisa digunakake ing mesin? Ing teori, operasi katup gampang banget: Cam nyurung katup mudhun menyang silinder ing musim semi, mbukak katup bisa mili ing sangisore musim semi. Tekanan ing kamar pembakaran rada rapi mbantu segel katup ditutup.


Produsen Mesin Profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji
Produsen Mesin Profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji
1D; Siji Profesional Mesin Profesional Mesin Grosir kanthi rega apik - 1D; siji, penak, kargo logistik& Simpenan siap sing cukupKatup katup1D Auto parts co., Ltd. Produsen Khusus Mesin Profesional
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us