Piston lan cincin

Apa cincin ing piston? Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.


Napa kita nggunakake piston cincin? Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas paling sithik kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sump.


Pistika khusus ing macem-macem manufaktur model - 1D; siji
Pistika khusus ing macem-macem manufaktur model - 1D; siji
1D; Pistika khusus China ing macem-macem manufaktur model - 1D; siji, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".Saben piston merek 1d wis ngalami perawatan panas. Tujuan perawatan panas yaiku njamin operasi normal piston ing mesin tanpa gagal.1D saben piston diprodhuksi dening Taiwan CNC Mesge Mesin kanggo njamin akurasi produk. Saben wong wis diuji kanthi manual kanggo mesthekake saben ukuran produk saka produk.Pungkasan, produk bakal ngalami reresik ultrasonik, banjur tindakake perawatan permukaan sing relevan.Saiki, perawatan permukaan sing bisa diwenehake yaiku: Piston Tin Plating Plating Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok). Tujuan perawatan telung permukaan iki yaiku kanggo nambah gesekan antarane piston lan silinder liner sajrone mesin mesin adhem. Ngindhari risiko silinder narik.) Pengambilan sirah piston
Pabrik Piston Piston Professional Piston kanthi rega apik - 1D; siji
Pabrik Piston Piston Professional Piston kanthi rega apik - 1D; siji
1D; produsen piston piston profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".1. Toyota, Honda, Suzuki, Mesin-mesin bensin DAFA lan Nissan kanthi cincin baja abang pisanan, Aloi-Aloi Gelombang, Perunggu Gelombang Bunder, Perunggu utawa Ireng, Saben dering Kanthi kode warna (abang, kuning lan biru) lan ngetik t utawa n, saben cincin disemprot nganggo kode warna (abang, kuning lan biru)2. Mitsubishi, NissAta, Toyota, Mesin Diesel nganggo kantong oksidasi pertama, plating kromo njaba, garis-garis bakar taper, garis minyak katelu, nitriding spiral spiral spiral spiral; Saben kode warna semprotan (abang, kuning lan biru)3. Mesin Diesel Isuzu ngetrapake proses asli, telung plating sisih utawa papat plating, perawatan permukaan cincin minyak lan proses minyak poltebasoOnetousethylene kanggo musim semi. Ketik t utawa n, saben cincin warna semprotan (abang, kuning lan biru)
Intro menyang Piston Grosir paling apik 6D16 kanthi supplier rega sing apik 1D; siji
Intro menyang Piston Grosir paling apik 6D16 kanthi supplier rega sing apik 1D; siji
1D; siji intro menyang Piston Grosir 6D16 sing paling apik kanthi supplier rega sing apik 1D; siji, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganPiston minangka "jantung" mesin mobil, sing ngasilake bathi mekanik lan beban termal. Iki minangka salah sawijining bagean utama ing mesin kanthi kahanan sing paling apik. Fungsi piston yaiku ngatasi tekanan gas lan drive crankshaft kanggo muter kanthi ngliwati PIN PISTON menyang rod sing nyambungake.1D Auto parts co., Ltd. Piston Grosir 6d16 Kanthi Harga Apik - 1D Auto parts co., Ltd.1D Auto parts co., Ltd. Piston Grosir BEST 6D16 kanthi supplier rega sing apik
Pemasok Dering Piston Piston sing paling apik ing UK Produsen Pabrik Harga - 1D; siji
Pemasok Dering Piston Piston sing paling apik ing UK Produsen Pabrik Harga - 1D; siji
1D; Siji Pemasok Dering Piston Professional Paling Profesional Harga Pabrik UK - 1D; TEKNECT TEKNEED JAPAN, ISO / TSL6949-2002, ECT sing disetujoni ISO-2015.Cincin piston minangka jinis cincin elastis kanthi cacat ekspansi njaba njaba, sing digunakake kanggo masang menyang batin piston. Cincin piston yaiku rong jinis: compression ring lan cincin minyak. Cincin komprèsi bisa digunakake kanggo nutup campuran gas ing kamar gabungan. Cincin minyak digunakake kanggo ngetokake minyak sing berlebihan saka silinder.1D Auto parts co., Ltd. Piston Dering Piston Professional Produsen UK
Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik saka China
Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik saka China
1D; Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4d33 Piston Mitsubishi sing paling apik saka China, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganAlfin Fuso Truck Mitsubishi 4d33 Diesel Engine Bagongan Piston 108mm Kanggo ME013312 ME016896Kita ngetutake prinsip 1D: produk berkualitas tinggi, pelanggan luwih dhisik. Produk kita ana ing teknologi Jepang lan asale Taiwan.4D33 minangka salah sawijining model sing paling akeh. Lan kualitas produk kita dikenali dening akeh pelanggan. Kita ora paling apik, nanging kita nawakake persis sing sampeyan butuhake.Sugeng rawuh menyang kita lan wiwiti kerjasama pisanan.1D Auto parts co., Ltd. Supplier Piston Mitsubishi paling apik 4D33
Intro kualitas paling apik kanggo piston Ring Ring 3L 1D Auto parts co., LTD. Pabrik
Intro kualitas paling apik kanggo piston Ring Ring 3L 1D Auto parts co., LTD. Pabrik
1D; Siji kualitas paling apik kanggo piston ring 3l 1d auto parts co., LTD. Pabrik, 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 pcs piston, 200.000 piston ring pistonElastisitas sing apik, atose, resistensi nyandhang lan resistensi panas1D Auto parts co., Ltd. Intro to piston ring 3l 1d auto parts co., Ltd.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us