Mesin bearing

Bearing Engine (Bearing Utama) ... Bearing minangka piranti sing digunakake kanggo nyuda gesekan antarane bagean-bagean obah unsur-unsur mesin kanggo menehi gerakan kanthi kerugian tenaga sing paling dikarepake. Pangembangan bantalan minangka salah sawijining langkah sing paling revolusioner ing pangembangan mesin digawe manungsa.


Sepira suwene bantalan mesin? Bantalan standar roda ing mobil bakal tahan ing endi wae saka 75,000 nganti 150.000 mil. Ana sawetara jinis bantalan roda sing bisa mlaku ing gembong mobil sampeyan. Sawetara merek saka bantalan ora diwatesi lan bisa dijupuk, di resiki lan repacked ing grease.


Intro kualitas paling apik kanggo main Main 1d Auto parts co., LTD. Pabrik
Intro kualitas paling apik kanggo main Main 1d Auto parts co., LTD. Pabrik
1D; siji kualitas paling apik kanggo utama bearing 1d auto parts co., Ltd. Pabrik, 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 pcs piston, 200.000 piston ring pistonMain Bearing1D Auto parts co., Ltd. Intro menyang utama bearing 1d auto parts co., Ltd.
Pabrik bearing con sing digoreni
Pabrik bearing con sing digoreni
1D; Siji Grosir Pabrik Bearing Con Bearing Con kanthi rega apik - 1D; siji, 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 piston PCS, 200.000 pcs ring pistonCon bantalan1D Auto parts co., Ltd. Pabrik Bearing Con paling apik
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us