Crankshaft

Batang Crank minangka intergral utama  Bagéan saka mesin diesel lan kekuatan kasebut nduweni pengaruh langsung ing urip mesin. Presisi batang krangki, yaiku bagean penting saka pers, wis dibutuhake.

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us