Produk

Pistika khusus ing macem-macem manufaktur model - 1D; siji
Pistika khusus ing macem-macem manufaktur model - 1D; siji
1D; Pistika khusus China ing macem-macem manufaktur model - 1D; siji, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".Saben piston merek 1d wis ngalami perawatan panas. Tujuan perawatan panas yaiku njamin operasi normal piston ing mesin tanpa gagal.1D saben piston diprodhuksi dening Taiwan CNC Mesge Mesin kanggo njamin akurasi produk. Saben wong wis diuji kanthi manual kanggo mesthekake saben ukuran produk saka produk.Pungkasan, produk bakal ngalami reresik ultrasonik, banjur tindakake perawatan permukaan sing relevan.Saiki, perawatan permukaan sing bisa diwenehake yaiku: Piston Tin Plating Plating Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok). Tujuan perawatan telung permukaan iki yaiku kanggo nambah gesekan antarane piston lan silinder liner sajrone mesin mesin adhem. Ngindhari risiko silinder narik.) Pengambilan sirah piston
Supplier paling apik saka gasket sing wis ditutup kanthi lengkap 1D
Supplier paling apik saka gasket sing wis ditutup kanthi lengkap 1D
Kit Overhaul 1D digawe saka bahan Jepang sing diimpor, gasket karet, cylinder gas, segel minyak ing kritik, lan aksesoris minyak testly kanggo njamin panggunaan kualitas.
Pabrik Piston Piston Professional Piston kanthi rega apik - 1D; siji
Pabrik Piston Piston Professional Piston kanthi rega apik - 1D; siji
1D; produsen piston piston profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".1. Toyota, Honda, Suzuki, Mesin-mesin bensin DAFA lan Nissan kanthi cincin baja abang pisanan, Aloi-Aloi Gelombang, Perunggu Gelombang Bunder, Perunggu utawa Ireng, Saben dering Kanthi kode warna (abang, kuning lan biru) lan ngetik t utawa n, saben cincin disemprot nganggo kode warna (abang, kuning lan biru)2. Mitsubishi, NissAta, Toyota, Mesin Diesel nganggo kantong oksidasi pertama, plating kromo njaba, garis-garis bakar taper, garis minyak katelu, nitriding spiral spiral spiral spiral; Saben kode warna semprotan (abang, kuning lan biru)3. Mesin Diesel Isuzu ngetrapake proses asli, telung plating sisih utawa papat plating, perawatan permukaan cincin minyak lan proses minyak poltebasoOnetousethylene kanggo musim semi. Ketik t utawa n, saben cincin warna semprotan (abang, kuning lan biru)
Intro menyang Piston Grosir paling apik 6D16 kanthi supplier rega sing apik 1D; siji
Intro menyang Piston Grosir paling apik 6D16 kanthi supplier rega sing apik 1D; siji
1D; siji intro menyang Piston Grosir 6D16 sing paling apik kanthi supplier rega sing apik 1D; siji, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganPiston minangka "jantung" mesin mobil, sing ngasilake bathi mekanik lan beban termal. Iki minangka salah sawijining bagean utama ing mesin kanthi kahanan sing paling apik. Fungsi piston yaiku ngatasi tekanan gas lan drive crankshaft kanggo muter kanthi ngliwati PIN PISTON menyang rod sing nyambungake.1D Auto parts co., Ltd. Piston Grosir 6d16 Kanthi Harga Apik - 1D Auto parts co., Ltd.1D Auto parts co., Ltd. Piston Grosir BEST 6D16 kanthi supplier rega sing apik
Pemasok Dering Piston Piston sing paling apik ing UK Produsen Pabrik Harga - 1D; siji
Pemasok Dering Piston Piston sing paling apik ing UK Produsen Pabrik Harga - 1D; siji
1D; Siji Pemasok Dering Piston Professional Paling Profesional Harga Pabrik UK - 1D; TEKNECT TEKNEED JAPAN, ISO / TSL6949-2002, ECT sing disetujoni ISO-2015.Cincin piston minangka jinis cincin elastis kanthi cacat ekspansi njaba njaba, sing digunakake kanggo masang menyang batin piston. Cincin piston yaiku rong jinis: compression ring lan cincin minyak. Cincin komprèsi bisa digunakake kanggo nutup campuran gas ing kamar gabungan. Cincin minyak digunakake kanggo ngetokake minyak sing berlebihan saka silinder.1D Auto parts co., Ltd. Piston Dering Piston Professional Produsen UK
Produsen Mesin Profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji
Produsen Mesin Profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji
1D; Siji Profesional Mesin Profesional Mesin Grosir kanthi rega apik - 1D; siji, penak, kargo logistik& Simpenan siap sing cukupKatup katup1D Auto parts co., Ltd. Produsen Khusus Mesin Profesional
Intro kualitas paling apik kanggo main Main 1d Auto parts co., LTD. Pabrik
Intro kualitas paling apik kanggo main Main 1d Auto parts co., LTD. Pabrik
1D; siji kualitas paling apik kanggo utama bearing 1d auto parts co., Ltd. Pabrik, 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 pcs piston, 200.000 piston ring pistonMain Bearing1D Auto parts co., Ltd. Intro menyang utama bearing 1d auto parts co., Ltd.
Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik saka China
Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik saka China
1D; Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4d33 Piston Mitsubishi sing paling apik saka China, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganAlfin Fuso Truck Mitsubishi 4d33 Diesel Engine Bagongan Piston 108mm Kanggo ME013312 ME016896Kita ngetutake prinsip 1D: produk berkualitas tinggi, pelanggan luwih dhisik. Produk kita ana ing teknologi Jepang lan asale Taiwan.4D33 minangka salah sawijining model sing paling akeh. Lan kualitas produk kita dikenali dening akeh pelanggan. Kita ora paling apik, nanging kita nawakake persis sing sampeyan butuhake.Sugeng rawuh menyang kita lan wiwiti kerjasama pisanan.1D Auto parts co., Ltd. Supplier Piston Mitsubishi paling apik 4D33
Supplier Grosir Gasket Gasket Kualitas Tinggi - Auto Auto
Supplier Grosir Gasket Gasket Kualitas Tinggi - Auto Auto
Peranan gasket nyolong, yaiku unsur segel sing lentur ing antarane blok silinder lan sirah silinder, digunakake kanggo nyegah gas tekanan sing dhuwur, minyak laporan lan adhem.1D Auto parts co., Ltd. Grosir Gasket Kualitas Tinggi - 1D Auto parts co., Ltd.
Intro paling apik kanggo nggunakake panty liner 1D auto parts co., Ltd. Supplier
Intro paling apik kanggo nggunakake panty liner 1D auto parts co., Ltd. Supplier
1D; siji intro paling apik kanggo nggunakake Liner Panty 1D Auto Part co., Ltd. Supplier, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".Silinder Liner minangka bagean cylindrical, dilebokake ing bolongan silinder awak, lan dipasang dening sirah silinder. Piston nggawe gerakan timbal balik ing bolongan jero lan banyu pendinginan diwenehake ing njaba. Fungsi liner silinder yaiku:1. Spasi kerja silinder dibentuk bebarengan karo sirah silinder lan piston.2. Mesin silinder diesel mesin cylindrical piston ngagetake piston sisih tikus lan dadi timbal gerakan timbal balik piston.3. Transfer panas saka Majelis Piston lan menyang banyu pendinginan supaya bisa mlaku kanthi suhu sing cocog.4. Mesin silinder diesel mesin diesel loro-stroke disusun karo port udara, sing dibukak lan ditutup dening piston kanggo nyadari distribusi udara.1D Auto parts co., Ltd. Intro kanggo nggunakake Liner Panty 1D Auto Part co., Ltd.
China Profesional Pabrik Profesional China Produsen - 1D; Siji
China Profesional Pabrik Profesional China Produsen - 1D; Siji
1D; Siji Produsen Plug Profesional Satu Profesional - Produsen - 1D; Jepang, Teknologi Jepang Jepang, lapisan coles, lapisan cuplian, ISO-2015 disetujoni ect.Plug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.
Grosir lengan silinder berkualitas tinggi - Grosir 1D Auto Co., ltd.
Grosir lengan silinder berkualitas tinggi - Grosir 1D Auto Co., ltd.
1D; siji lengen silinder adat grosir kanthi rega apik - 1D; riset sing kuwat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin1D; Borongan Lengan Sindinder Berkualitas Tinggi - 1D Auto parts co., LTD., Riset kuwat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesinSilinder Liner minangka bagean cylindrical, dilebokake ing bolongan silinder awak, lan dipasang dening sirah silinder. Piston nggawe gerakan timbal balik ing bolongan jero lan banyu pendinginan diwenehake ing njaba. Fungsi liner silinder yaiku:1. Spasi kerja silinder dibentuk bebarengan karo sirah silinder lan piston.2. Mesin silinder diesel mesin cylindrical piston ngagetake piston sisih tikus lan dadi timbal gerakan timbal balik piston.3. Transfer panas saka Majelis Piston lan menyang banyu pendinginan supaya bisa mlaku kanthi suhu sing cocog.4. Mesin silinder diesel mesin diesel loro-stroke disusun karo port udara, sing dibukak lan ditutup dening piston kanggo nyadari distribusi udara.1D Auto parts co., Ltd. Intro kanggo nggunakake Liner Panty 1D Auto Part co., Ltd.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us