Warta

Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin 1600 lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 pcs piston, 200.000 piston ring piston. Kita bangga dadi pusstrofon nomer telu-telu lan cincin asyum China sing nganggo toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan.  Diwenehi Donya-Bosch / Lingkungan Mesin, Jepang NPR  Teknologi lan 170 nduweni teknisi terlatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015. Gawe pabrik pabrik pabrik ing Kota China Guang Zhou City supaya bisa nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. Orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake pelanggan "saben pitulung sethithik".

Perusahaan Koperasi Paling Kualitas Paling Apik - Pabrik 1D
Perusahaan Koperasi Paling Kualitas Paling Apik - Pabrik 1D
1D; Siji Perusahaan Koperasi Paling Apik Perusahaan - Pabrik 1D, penake logistik kargo& Simpenan siap sing cukup1d Perusahaan pelanggan sing paling apik - 1D, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".
2021/07/28
Mesin Mesin Tinggi Kinerja Tinggi
Mesin Mesin Tinggi Kinerja Tinggi
Efisiensi inlet lan efisiensi dhuwur, karya kerja sing apik, outsourcing sing apikPeranan katup mobil khusus kanggo input hawa menyang mesin lan ngelekas gas exhaust sawise campuran. Saka struktur mesin, dipérang dadi intake valve lan katup. Fungsi katup intake yaiku nggambar udhara menyang mesin lan nyampur lan ngobong bahan bakar; Fungsi katup sing luwih gedhe yaiku mbuwang gas exhaust sing diobong lan dadi panas. Gejala karusakan mobil mobil kaya ing ngisor iki:1. Bakal mengaruhi efisiensi kerja ing mesin, lan kekuwatan mobil bakal dikurangi;2. Gangguan sing ora normal bakal kedadeyan, lan mesin kasebut bakal ngalami nyepetake utawa kurang akselerasi nalika operasi, lan kinerja sing bakal dikurangi uga bakal dikurangi. Ing kasus sing abot, uga bakal nandhang kesulitan kanggo miwiti mesin, kegagalan uga bakal katon fenomena sing tambah akeh bocor udara utawa celengan karbon;3. Katup sing rusak bakal nyebabake operasi silinder sing ora stabil. Instabilitas silinder bakal nyebabake mesin goyangake, mesin kasebut ringkih, lan pipa ekzos bakal diblokir. Ing kasus sing abot, bakal nyebabake kesel kanggo ngrokok asap.
2021/05/08
Pabrik plug paling apik paling apik
Pabrik plug paling apik paling apik
Plug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.
2021/07/22
Grosir Kustomisasi Piston Kualitas Tinggi - Auto Part Otomatis CO, LTD.
Grosir Kustomisasi Piston Kualitas Tinggi - Auto Part Otomatis CO, LTD.
Piston minangka bagean timbal balik ing Blok silinder mesin mobil. Struktur dhasar Piston bisa dipérang dadi ndhuwur, sirah lan rok. Ing sisih ndhuwur piston minangka bagean utama saka kamar pembakaran, lan bentuk kasebut ana gandhengane karo jinis kamar pembakaran sing dipilih. Umume mesin bensin nggunakake piston ndhuwur sing rata, sing duwe kauntungan saka area penyerapan panas cilik. Ana macem-macem liang ing pucuk mesin diesel, lan bentuk, posisi lan ukuran tartamtu kudu nyukupi syarat diesel diesel diesel diesel diesel campuran campuran lan campuran.
2021/07/28
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us