Kasus

Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin 1600 lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 pcs piston, 200.000 piston ring piston. Kita bangga dadi pusstrofon nomer telu-telu lan cincin asyum China sing nganggo toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan.  Diwenehi Donya-Bosch / Lingkungan Mesin, Jepang NPR  Teknologi lan 170 nduweni teknisi terlatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015. Gawe pabrik pabrik pabrik ing Kota China Guang Zhou City supaya bisa nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. Orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake pelanggan "saben pitulung sethithik".

Bagé engine mobil adol kaya kue panas katup 1d proviling
Bagé engine mobil adol kaya kue panas katup 1d proviling
Katup merek 1D ngetrapake proses plating nitri Jepang, sing nambah kekerasan lan kesalahan katup kanthi wutuh, nambah resistensi nyandhang lan tahan dhuwit saka katup.
Plug mobil laser iridium plug kanggo mesin perusahaan - 1D; siji
Plug mobil laser iridium plug kanggo mesin perusahaan - 1D; siji
1D; siji plug mobil laser iridium laser paling apik kanggo mesin perusahaan - 1D; siji, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganPlug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.
Pabrik Gaset Lengkap Groset Paling Kualitas Grosir kanthi rega apik - 1D; siji
Pabrik Gaset Lengkap Groset Paling Kualitas Grosir kanthi rega apik - 1D; siji
1D; siji pabrik gasket lengkap kualitas gasket paling apik kanthi rega apik - 1D; siji, teknologi npr lan 70 living sing dilatih, lapisan coles, ISO / tsl6949-2002, ECT disetujoni ISO-2015.Gasket lengkap.Resistensi karat sing kuat, tekanan, panas lan resistensi karat1D Auto parts co., Ltd. Pabrik Gasket Lengkap Kualitas Paling Kualitas
Piston tahan piston suhu lan piston sing disesuaikan kanggo produsen mobil saka China
Piston tahan piston suhu lan piston sing disesuaikan kanggo produsen mobil saka China
1D; siji piston tahan piston suhu lan piston sing digunakake kanggo produsen mobil saka China, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganBagean 1D otomatis minangka produsen bagean otomatis sing fokus ing bagean mesin mobil.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us