Babagan Kita

Omah > Babagan Kita

  • Babagan Kita
    Kita wis menang akeh sertifikasi kanggo produk kita babagan kualitas lan inovasi.

    Awu Light dadi produsen diwasa cahya ing omah wiwit taun 1992.

    Perusahaan kasebut mbutuhake area 18,000, kita ndhaptar 1200 buruh, kalebu tim desain, r&D tim, tim produksi, lan tim penjualan. Gunggunge 59 desainer tanggung jawab kanggo struktur lan penampilan produk. Kita duwe 63 staf kanggo ngawasi produk rampung ing frasa pangolahan sing beda.

    Kanthi kabeh staf sing kebak tanggung jawab, kita usaha amarga dadi spesialis lampu omah kanthi komitmen kanggo menehi kualitas.


    Kanggo njamin pangembangan sustainable saka perusahaan, kita negesake dandan mandhiri sawise nilai inti "tim kerja& Profesionalisme& Pengantin ". Duwe ngekspor produk kita menyang pasar luar negeri, saiki kita seneng pangenalan ing Jerman, Prancis, Rusia, Italia, Denmark, Jepang, Kanada, India, Thailand, lsp.

    Awu Cahya minangka perusahaan desain lan manufaktur sing ana ing Guangzhou, China. Lair karo pengalaman sing sugih. Pabrik kita tundhuk karo ISO9001. Kita duwe lan operate ing pabrik kita, menehi kontrol lengkap babagan proses produksi.

Video Company

Kanthi sesambungan kanthi rapet karo klien, kita ngrungokake kebutuhan lan tumindak kanthi panjaluk.

Grosir Valver Supplier Paling Dhuwur Kualitas Tinggi - 1D Auto parts CO., LTD.
Grosir Valver Supplier Paling Dhuwur Kualitas Tinggi - 1D Auto parts CO., LTD.
1d; Grosir Valver Supplier Mesin Paling Dhuwur - Parts 1D Auto Co., LTD., Fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganEfisiensi mlebu lan ekzosan, pakaryan sing apik, outsourcing sing apik1D Auto parts co., Ltd. Supplier Klambi Mesin Paling ApikPlug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.
Bagéan OEM OEM Genun Piston 1D
Bagéan OEM OEM Genun Piston 1D
Saben piston merek 1d wis ngalami perawatan panas. Tujuan perawatan panas yaiku njamin operasi normal piston ing mesin tanpa gagal.1D saben piston diprodhuksi dening Taiwan CNC Mesge Mesin kanggo njamin akurasi produk. Saben wong wis diuji kanthi manual kanggo mesthekake saben ukuran produk saka produk.Pungkasan, produk bakal ngalami reresik ultrasonik, banjur tindakake perawatan permukaan sing relevan.Saiki, perawatan permukaan sing bisa diwenehake yaiku: Piston Tin Plating Plating Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok). Tujuan perawatan telung permukaan iki yaiku kanggo nambah gesekan antarane piston lan silinder liner sajrone mesin mesin adhem. Ngindhari risiko silinder narik.) Pengambilan sirah piston
Produsen Kit Kinerja Kinerja Kinerja Profesional Paling Profesional
Produsen Kit Kinerja Kinerja Kinerja Profesional Paling Profesional
1D; Produsen Kit Kinerja Kinerja Kinerja Tinggi Profesional Paling Apik, 32 Garis Produksi, Kapasitas Output Saben 40.000 Piston PCS, 200.000 pistet Ring PistonBagean 1D otomatis minangka produsen bagean otomatis sing fokus ing bagean mesin mobil.
Pabrik Pabrik Gaset Gaset Kualitas Paling Anyar Kanggo China
Pabrik Pabrik Gaset Gaset Kualitas Paling Anyar Kanggo China
1D; Siji-sijine manufaktur pabrik gasket gasket sing paling apik khusus saka China, 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston1d pabrik basket lengkap paling apik, penak kargo logistik& Simpenan siap sing cukupKatrangan Proses: 1D Silinder Liner Silinder Isuzu Series, Mitsubishi Seri Adopt Tinplate Divert Lapisan Tinplate Tinplate First Tinplate First Tinplate First Tinplate Tinplate Tinplate Tinplate Plate Tinplate Tinplate Tinplate Plate Tinplate Lable Plate Tinplate Tinplate Plate Tinplate Lable Plate Tinplate Lable Plate Tinplate.
  • Hubungi kita
    Apa sampeyan duwe pitakon?
    Kita setya ngasilake produk sing paling apik ing rega sing paling kompetitif. Mula, kita tulus ngajak kabeh perusahaan sing minat kanggo ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS, WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Chat with Us