Udakara 1d

1D Otomatis Goleki ing Kota South Chuang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, cemara assy, ​​cincin perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp.   

Kita bangga dadi pusston sing paling dhuwur-telu lan cincin asyum China kanthi toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain.


Keuntungan strategis perusahaan 1D fokus ing ngisor iki:

1. riset kuwat& Ngembangake teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 piston PCS, 200,000 piston cincin piston.

2. Fasilitas& Sertifikat: dilengkapi World-lingkungan / mesin samsung

3. Pencari Logisistik Cargo& Simpenan siap sing cukup: Gawe dhasar gudang pabrik ing kutha ing Changzhou Kidul kanggo nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan.

4. Orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan nganggo layanan "saben pitulung.

Apa sing anyar

Pertandingan 1D otomatis minangka produsen bagean otomatis sing fokus ing bagean mesin mobil.

Produsen Pabrik Kualitas Profesional Con Professional Profesional
Produsen Pabrik Kualitas Profesional Con Professional Profesional
1d; Siji Profesional Main Bearing Professional Bearing Professional Profesional Profesional, Produsen& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan1d pabrik pabrik utama paling apik, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan
Pabrik wather kualitas paling apik sing digoreni kanthi rega apik - 1D; siji
Pabrik wather kualitas paling apik sing digoreni kanthi rega apik - 1D; siji
1D; Pabrik Wather Kualitas Grosir Paling Apik Kanthi Harga Apik - 1D; siji, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan1d dominake wather kanthi rega apik - 1D, teknologi npr Jepang lan 70 nduweni teknisi sing dilatih 170, lapisan ciplas, iso / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015.1d pabrik wather paling apik, penake kargo penak& Simpenan siap sing cukup
Grosir Tinggi Glow Plug Tinggi - 1D Auto parts CO., LTD. Supplier
Grosir Tinggi Glow Plug Tinggi - 1D Auto parts CO., LTD. Supplier
1D; Salah Grosir Plug Kualitas Tinggi Tinggi - 1D Auto parts co., Ltd. Pemasok, 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 piston PCS, 200.000 pistet ring pistonGrosir Plancongan Kualitas 1d Tinggi - 1D Auto parts co., LTD.
Grosir pabrik pabrik pabrik paling apik sing paling apik - 1D Auto parts co., LTD.
Grosir pabrik pabrik pabrik paling apik sing paling apik - 1D Auto parts co., LTD.
1D; Siji Grosir Pabrik GasCet Berkualitas paling apik - 1D Auto parts co., Ltd.1d Pabrik Gasket Gaset Kualitas Paling Kualitas, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganKatrangan Proses: 1D Silinder Liner Silinder Isuzu Series, Mitsubishi Seri Adopt Tinplate Divert Lapisan Tinplate Tinplate First Tinplate First Tinplate First Tinplate Tinplate Tinplate Tinplate Plate Tinplate Tinplate Tinplate Plate Tinplate Lable Plate Tinplate Tinplate Plate Tinplate Lable Plate Tinplate Lable Plate Tinplate.
Pabrik Profesional Piston Piston Piston Piston
Pabrik Profesional Piston Piston Piston Piston
1D; Pabrik Profesional Pabrik Pabrik Piston Piston Piston Piston Paling Kualitas Piston, Fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan1D; Pabrik Piston Piston Piston Kualitas Profesional, Teknologi Jepang Jepang lan teknisi sing dilatih, lapisan ciplip, ISO / tsl6949-2002, ECT sing disetujoni ISO-2015.1d pabrik piston paling apik, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan
Rega Pabrik Piston Paling Anyar - Produsen 1D saka China
Rega Pabrik Piston Paling Anyar - Produsen 1D saka China
1d; Siji rega pabrik piston paling apik - Produsen 1D saka China, riset kuwat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesinMerek 1D, saben piston digawe dening alat mesin CNC ing Taiwan kanggo njamin akurasi produk kasebut. Saben wong wis diperiksa kanthi manual kanggo mesthekake yen produk kasebut kalebu kabeh ukuran rinci. Pungkasan, produk bakal di resiki kanthi gelombang ultrasonik, banjur perawatan permukaan sing relevan bakal ditindakake. Perawatan permukaan sing kasedhiya yaiku: piston tinning, piston firt cetak, tinning, fosfat, lan rok, perawatan rok dirancang kanggo nambah gesekan ing antarane piston lan silinder. Anodizing saka sirah piston (Tujuane anodizing yaiku nambah kekerasan sirah piston supaya karbon ora nyingkirake awak piston, saéngga urip)
Produk Kita

Produsen bagean otomatis profesional kanggo bagean mesin luwih saka 11 taun.

Waca liyane
Pistika khusus ing macem-macem manufaktur model - 1D; siji

Pistika khusus ing macem-macem manufaktur model - 1D; siji

1D; Pistika khusus China ing macem-macem manufaktur model - 1D; siji, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".Saben piston merek 1d wis ngalami perawatan panas. Tujuan perawatan panas yaiku njamin operasi normal piston ing mesin tanpa gagal.1D saben piston diprodhuksi dening Taiwan CNC Mesge Mesin kanggo njamin akurasi produk. Saben wong wis diuji kanthi manual kanggo mesthekake saben ukuran produk saka produk.Pungkasan, produk bakal ngalami reresik ultrasonik, banjur tindakake perawatan permukaan sing relevan.Saiki, perawatan permukaan sing bisa diwenehake yaiku: Piston Tin Plating Plating Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok Rok). Tujuan perawatan telung permukaan iki yaiku kanggo nambah gesekan antarane piston lan silinder liner sajrone mesin mesin adhem. Ngindhari risiko silinder narik.) Pengambilan sirah piston
Supplier paling apik saka gasket sing wis ditutup kanthi lengkap 1D

Supplier paling apik saka gasket sing wis ditutup kanthi lengkap 1D

Kit Overhaul 1D digawe saka bahan Jepang sing diimpor, gasket karet, cylinder gas, segel minyak ing kritik, lan aksesoris minyak testly kanggo njamin panggunaan kualitas.
Pabrik Piston Piston Professional Piston kanthi rega apik - 1D; siji

Pabrik Piston Piston Professional Piston kanthi rega apik - 1D; siji

1D; produsen piston piston profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".1. Toyota, Honda, Suzuki, Mesin-mesin bensin DAFA lan Nissan kanthi cincin baja abang pisanan, Aloi-Aloi Gelombang, Perunggu Gelombang Bunder, Perunggu utawa Ireng, Saben dering Kanthi kode warna (abang, kuning lan biru) lan ngetik t utawa n, saben cincin disemprot nganggo kode warna (abang, kuning lan biru)2. Mitsubishi, NissAta, Toyota, Mesin Diesel nganggo kantong oksidasi pertama, plating kromo njaba, garis-garis bakar taper, garis minyak katelu, nitriding spiral spiral spiral spiral; Saben kode warna semprotan (abang, kuning lan biru)3. Mesin Diesel Isuzu ngetrapake proses asli, telung plating sisih utawa papat plating, perawatan permukaan cincin minyak lan proses minyak poltebasoOnetousethylene kanggo musim semi. Ketik t utawa n, saben cincin warna semprotan (abang, kuning lan biru)
Intro menyang Piston Grosir paling apik 6D16 kanthi supplier rega sing apik 1D; siji

Intro menyang Piston Grosir paling apik 6D16 kanthi supplier rega sing apik 1D; siji

1D; siji intro menyang Piston Grosir 6D16 sing paling apik kanthi supplier rega sing apik 1D; siji, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganPiston minangka "jantung" mesin mobil, sing ngasilake bathi mekanik lan beban termal. Iki minangka salah sawijining bagean utama ing mesin kanthi kahanan sing paling apik. Fungsi piston yaiku ngatasi tekanan gas lan drive crankshaft kanggo muter kanthi ngliwati PIN PISTON menyang rod sing nyambungake.1D Auto parts co., Ltd. Piston Grosir 6d16 Kanthi Harga Apik - 1D Auto parts co., Ltd.1D Auto parts co., Ltd. Piston Grosir BEST 6D16 kanthi supplier rega sing apik
Pemasok Dering Piston Piston sing paling apik ing UK Produsen Pabrik Harga - 1D; siji

Pemasok Dering Piston Piston sing paling apik ing UK Produsen Pabrik Harga - 1D; siji

1D; Siji Pemasok Dering Piston Professional Paling Profesional Harga Pabrik UK - 1D; TEKNECT TEKNEED JAPAN, ISO / TSL6949-2002, ECT sing disetujoni ISO-2015.Cincin piston minangka jinis cincin elastis kanthi cacat ekspansi njaba njaba, sing digunakake kanggo masang menyang batin piston. Cincin piston yaiku rong jinis: compression ring lan cincin minyak. Cincin komprèsi bisa digunakake kanggo nutup campuran gas ing kamar gabungan. Cincin minyak digunakake kanggo ngetokake minyak sing berlebihan saka silinder.1D Auto parts co., Ltd. Piston Dering Piston Professional Produsen UK
Produsen Mesin Profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji

Produsen Mesin Profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji

1D; Siji Profesional Mesin Profesional Mesin Grosir kanthi rega apik - 1D; siji, penak, kargo logistik& Simpenan siap sing cukupKatup katup1D Auto parts co., Ltd. Produsen Khusus Mesin Profesional
Intro kualitas paling apik kanggo main Main 1d Auto parts co., LTD. Pabrik

Intro kualitas paling apik kanggo main Main 1d Auto parts co., LTD. Pabrik

1D; siji kualitas paling apik kanggo utama bearing 1d auto parts co., Ltd. Pabrik, 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 pcs piston, 200.000 piston ring pistonMain Bearing1D Auto parts co., Ltd. Intro menyang utama bearing 1d auto parts co., Ltd.
Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik saka China

Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik saka China

1D; Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4d33 Piston Mitsubishi sing paling apik saka China, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganAlfin Fuso Truck Mitsubishi 4d33 Diesel Engine Bagongan Piston 108mm Kanggo ME013312 ME016896Kita ngetutake prinsip 1D: produk berkualitas tinggi, pelanggan luwih dhisik. Produk kita ana ing teknologi Jepang lan asale Taiwan.4D33 minangka salah sawijining model sing paling akeh. Lan kualitas produk kita dikenali dening akeh pelanggan. Kita ora paling apik, nanging kita nawakake persis sing sampeyan butuhake.Sugeng rawuh menyang kita lan wiwiti kerjasama pisanan.1D Auto parts co., Ltd. Supplier Piston Mitsubishi paling apik 4D33

Saluran Pasar

Yen sampeyan ora bisa nemokake produk off-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-cocok kanggo proyek, supaya layanan kustomatat profesional Presisi Produksi: Nggunakake Negara Teknologi Kesenian kanggo Desain lan Pabrik Produk njamin para pelanggan nampa produk sing paling akurat.


1. Inquiry: Pelanggan ngandhani faktor wujud, spesifikasi kinerja, siklus urip, lan syarat tundhuk.

2. Desain: Tim desain melu wiwitan proyek kanggo njamin produk sing paling apik kanggo cocog karo kabutuhan klien.

Pelanggan Koperasi

Pertandingan 1D otomatis minangka produsen bagean otomatis sing fokus ing bagean mesin mobil.

Waca liyane
Bagé engine mobil adol kaya kue panas katup 1d proviling

Bagé engine mobil adol kaya kue panas katup 1d proviling

Katup merek 1D ngetrapake proses plating nitri Jepang, sing nambah kekerasan lan kesalahan katup kanthi wutuh, nambah resistensi nyandhang lan tahan dhuwit saka katup.
Plug mobil laser iridium plug kanggo mesin perusahaan - 1D; siji

Plug mobil laser iridium plug kanggo mesin perusahaan - 1D; siji

1D; siji plug mobil laser iridium laser paling apik kanggo mesin perusahaan - 1D; siji, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganPlug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.
Pabrik Gaset Lengkap Groset Paling Kualitas Grosir kanthi rega apik - 1D; siji

Pabrik Gaset Lengkap Groset Paling Kualitas Grosir kanthi rega apik - 1D; siji

1D; siji pabrik gasket lengkap kualitas gasket paling apik kanthi rega apik - 1D; siji, teknologi npr lan 70 living sing dilatih, lapisan coles, ISO / tsl6949-2002, ECT disetujoni ISO-2015.Gasket lengkap.Resistensi karat sing kuat, tekanan, panas lan resistensi karat1D Auto parts co., Ltd. Pabrik Gasket Lengkap Kualitas Paling Kualitas
Piston tahan piston suhu lan piston sing disesuaikan kanggo produsen mobil saka China

Piston tahan piston suhu lan piston sing disesuaikan kanggo produsen mobil saka China

1D; siji piston tahan piston suhu lan piston sing digunakake kanggo produsen mobil saka China, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / LingkunganBagean 1D otomatis minangka produsen bagean otomatis sing fokus ing bagean mesin mobil.
Sembarang pitakon, pls nulis menyang kita
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us