Udakara 1d

Kutha 1D Otomatis nemokake ing Kota South Chuang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, lan plug perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp.   

Kita bangga dadi pusstrofon nomer telu-telu lan cincin asyum China sing nganggo toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan.


Keuntungan strategis perusahaan 1d fokus ing ngisor iki:

1. riset kuwat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40,000 piston PCS, 200.000 piston cincin piston 200.000.

2. fasilitas& Sertifikat: dilengkapi World-lingkungan / mesin samsung

3. Pencari logistik kargo& Simpenan siap sing cukup: Gawe dhasar gudang pabrik ing kutha-kutha Guangzhou Kidul supaya respons responds Informasi Pasar lan Kabutuhan Pelanggan.

4. orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake pelanggan "saben pitulung sethithik".

Apa sing anyar

Bagean Otomatis 1D minangka produsen bagean otomatis sing fokus ing bagean mesin mobil.

Pabrik Bearing Utama Utama Kualitas Terbaik
Pabrik Bearing Utama Utama Kualitas Terbaik
1d pabrik pabrik utama sing paling apik, fasilitas& Sertifikat: Dilancar World-Leading Bosch / Machin
Pabrik Wather Quality paling apik
Pabrik Wather Quality paling apik
1d dominake wather kanthi rega apik - 1d, teknologi Jepang Jepang lan teknisi sing dilatih 170, lapisan cquori, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015.1d pabrik wather paling apik, penake kargo penak& Simpenan siap sing cukup
Grosir Tinggi Grosir Tinggi - 1D Auto parts co., Ltd.
Grosir Tinggi Grosir Tinggi - 1D Auto parts co., Ltd.
Grosir Plancongan Kualitas 1d High - 1D Auto parts co., Ltd.
Pabrik Gasket Lengkap Kualitas Paling Kualitas
Pabrik Gasket Lengkap Kualitas Paling Kualitas
1d Pabrik Gaset Lengkap Gaset Kualitas, fasilitas& Sertifikat: Dilancar World-Leading Bosch / Machin
Pabrik Piston Kualitas Paling Apik
Pabrik Piston Kualitas Paling Apik
1d pabrik piston paling apik, fasilitas& Sertifikat: Dilancar World-Leading Bosch / Machin
Rega Pabrik Piston paling apik - 1D
Rega Pabrik Piston paling apik - 1D
Rega Pabrik Piston paling apik - 1D, fasilitas& Sertifikat: Dilancar World-Leading Bosch / Machin
Produk Kita

Produsen bagean otomatis profesional kanggo bagean mesin luwih saka 11 taun.

Waca liyane
Produsen piston piston profesional

Produsen piston piston profesional

1. Toyota, Honda, Suzuki, Mesin Bensin DAFA lan Nissan sing pertama, Plating Chrome Outer, NPR Bentuk Gelombang Gabungan, Perunggu utawa Ireng, Saben cincin, saben cincin, Kanthi kode warna (abang, kuning lan biru) lan ngetik t utawa n, saben cincin disemprot nganggo kode warna (abang, kuning lan biru)2. Mitsubishi, NissAta, Toyota, Mesin Diesel nganggo oksidasi abang pertama, plating kromo njaba, garis bakar taper, garis minyak katelu, nitriding spiral spiral spiral spiral; Saben kode warna semprotan (abang, kuning lan biru)3. Mesin Diesel Isuzu ngetrapake proses asli, telung plating sisih utawa papat plating, perawatan permukaan cincin minyak lan proses minyak polTetraoroetoethylene kanggo musim semi. Ketik t utawa n, saben cincin warna semprotan (abang, kuning lan biru)
Supplier Gasket Paling Apik

Supplier Gasket Paling Apik

Pembekal gasker paling apik.Tes produk kasebut kanthi rutin kanggo njamin kualitas sing dhuwur.
Piston

Piston

dianjurake banget kanggo itane.
Pabrikan Plug Plug Profesional

Pabrikan Plug Plug Profesional

Produsen plug profesional sing narik.Ningkatake layanan bakal nggampangake dandan gambar merek.
Supplier Grosir Gasket Gasket Kualitas Tinggi - Auto Auto

Supplier Grosir Gasket Gasket Kualitas Tinggi - Auto Auto

Peranan gasket nyolong, yaiku unsur segel sing lentur ing antarane blok silinder lan sirah silinder, digunakake kanggo nyegah gas tekanan sing dhuwur, minyak laporan lan adhem.1D Auto parts co., Ltd. Grosir Gasket Kualitas Tinggi - 1D Auto parts co., Ltd.
Intro kanggo nggunakake liner panty 1d auto parts co., Ltd.

Intro kanggo nggunakake liner panty 1d auto parts co., Ltd.

Silinder Liner minangka bagean cylindrical, dilebokake ing bolongan silinder awak, lan dipasang dening sirah silinder. Piston nggawe gerakan timbal balik ing bolongan jero lan banyu pendinginan diwenehake ing njaba. Fungsi silinder liner yaiku:1. Ruang kerja silinder dibentuk bebarengan karo sirah silinder lan piston.2. Mesin silinder diesel mesin cylindrical piston nyemprotake piston sisih tikus lan dadi timbal gerakan timbal balik piston.3. Transfer panas saka Majelis Piston lan kanggo banyu pendinginan supaya bisa mlaku kanthi suhu sing cocog.4. Mesin silinder diesel mesin diesel loro-stroke diatur karo port udara, sing dibukak lan ditutup dening piston kanggo nyadari distribusi udara.1D Auto parts co., Ltd. Intro kanggo nggunakake liner panty 1d auto parts co., Ltd.
Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik

Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik

Alfin Fuso Truck Mitsubishi 4d33 Diesel Engine Bagong Piston 108mm Kanggo ME013312 ME016896Kita ngetutake prinsip 1D: produk berkualitas tinggi, pelanggan luwih dhisik. Produk kita ana ing teknologi Jepang lan asale Taiwan.4D33 minangka salah sawijining model sing paling akeh. Lan kualitas produk kita dikenali dening akeh pelanggan. Kita ora paling apik, nanging kita nawakake persis sing sampeyan butuhake.Sugeng rawuh menyang kita lan wiwiti kerjasama pisanan.1D Auto parts co., Ltd. Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik
Produsen Khusus Mesin Profesional

Produsen Khusus Mesin Profesional

Katup katup1D Auto parts co., Ltd. Produsen Khusus Mesin Profesional

Saluran Pasar

Yen sampeyan ora bisa nemokake produk off-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-cocok kanggo proyek, nglewati layanan kustomat kustomalisasi Presisi Produksi: Nggunakake Negara Teknologi Art kanggo Desain lan Pabrik Produk njamin para pelanggan nampa produk sing paling akurat.


1. Inquiry: Pelanggan ngandhani faktor wujud, spesifikasi kinerja, siklus urip, lan syarat tundhuk.

2. Desain: Tim desain melu wiwitan proyek kanggo njamin produk sing paling apik kanggo cocog karo kabutuhan klien.

Pelanggan Koperasi

Bagean Otomatis 1D minangka produsen bagean otomatis sing fokus ing bagean mesin mobil.

Waca liyane
Katup katup

Katup katup

Prodhuk peran wigati ing sawetara saka sudhut aplikasi ing industri.
Plug plug

Plug plug

Kontak cepet, umur dawa nganti 120.000 kilometer
Pabrik Gasket Lengkap Kualitas Paling Kualitas

Pabrik Gasket Lengkap Kualitas Paling Kualitas

Gasket lengkap.Resistensi karat sing kuwat, tekanan, panas lan resistensi karat1D Auto parts co., Ltd. Pabrik Gasket Lengkap Kualitas Paling Kualitas
Kasus 04

Kasus 04

Bagean Otomatis 1D minangka produsen bagean otomatis sing fokus ing bagean mesin mobil.
Sembarang pitakon, pls nulis kanggo kita
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa